1911’den Başkan Akay’a tam kadro ziyaret

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve ilk iki haftayı kayıpsız geçen Çerkezköy 1911 Spor’un Kulüp Başkanı Uğur Erem, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

1911’den Başkan Akay’a tam kadro ziyaret
04 Ekim 2017 Çarşamba 15:14

BAŞKAN AKAY’I UZUNKÖPRÜSPOR MAÇINA DAVET ETTİLER
Sezona 2’de 2 yaparak başladıklarını ve lider durumda olduklarını belirten Çerkezköy 1911 Spor Kulüp Başkanı Uğur Erem, “İlk iki hafta sonunda 6 puanla lider durumdayız. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve ilk iki maçımızdan da galibiyet ile ayrıldık. Bu hafta kendi sahamızda Uzunköprüspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmada Belediye Başkanımızı da tribünde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
TAKIMIMIZ İYİ GİDİYOR
Hafta sonu oynanacak olan Uzunköprüspor karşılaşmasında tribündeki yerini alacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 1911 Spor’un ilk iki haftada aldığı galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yaptığını ve Bigaspor deplasmanından 3 puanla dönmesinin herkesi sevindirdiğini belirterek, “Sezona başlarken dile getirilen şampiyonluk sloganı inşallah gerçek olur. Alınan güzel sonuçlar takımımızın bu doğrultuda ilerlediğini gösteriyor” diye konuştu.
3. LİG NEDEN OLMASIN
3. Lig’de Çerkezköy’ün temsil edilmesinin önemli olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, yaklaşık 6-7 yıl önce Çerkezköy’ün 3. Lig’de temsil edildiğini anımsatarak, “Takımımız şu anda yoluna emin adımlarla ve güzel bir şekilde devam ediyor. Bu birlik, beraberlik ve performans devam ederse hayali kurulan 3. Lig neden olmasın? Biz Çerkezköy Belediyesi olarak bu yolda üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Eksik gedik varsa tamamlarız” açıklamalarında bulundu.
ÖZLEM BU SENE BİTSİN
Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörü Yahya Aydın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Akay, teknik ekibe ve futbolculara başarılar dileyerek, Çerkezköylü sporseverlerin 3. Lig’e duyduğu özlemin bu sene dinmesini temenni etti.
TAKIMIMIZ İYİ DURUMDA
Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörü Yahya Aydın ise “Moral, motivasyon ve mental olarak iyi bir durumdayız. İlk hedefimiz evimizde oynayacağımız Uzunköprüspor maçından da 3 puan alarak liderliğimizi sürdürmek” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Çerkezköy 1911 Spor Kulübü forması, atkısı ve kaşkolü hediye edilirken, toplu fotoğraf çektirildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.