1911’e bir tatlı da Ozan Pastanesi’nden

Uzun yıllardır Çerkezköy’de pastanecilik işiyle uğraşan Ozan pastanesi işletmecisi Orhan Aldemir, ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde 1911 Çerkezköyspor futbolcularına baklava ikramında bulundu

1911’e bir tatlı da Ozan Pastanesi’nden
22 Ocak 2016 Cuma 16:54

İDMANDA BAKLAVA JESTİ

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a bir baklava jesti de Ozan Pastaneleri işletmecisi Orhan Aldemir’den geldi. Ligin ikinci yarı hazırlıklarına hız kesmeden devam eden temsilcimizi saha da ziyaret eden Orhan Aldemir, futbolcu ve teknik heyete Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesinde baklava ikramında bulunarak kendilerine başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Orhan Aldemir yaptığı açıklamada, “Süper Amatör lig temsilcimiz ligin ilk devresini namaglup lider kapatarak büyük bir başarı örneği sergilemiştir. Bizlerde Çerkezköy esnafı olarak Çerkezköyümüzün takımına sahip çıkmamız gerektiği bilinciyle oyuncu kardeşlerime tatlı ikramında bulunmak istedim. Bundan sonra da maddi manevi elimizden gelerek takımımızın yanında olacağız. 1911 Çerkezköyspor takımına ikinci yarıda da başarılar diliyor ve ligi şampiyon olarak bitirmelerini arzu ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.