2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası düzenledi. İstasyon Mahallesi’nde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya Çerkezköy ve çevre ilçelerden toplam 170 sporcu katıldı

2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi
10 Nisan 2017 Pazartesi 16:21

170 SPORCU KATILDI
Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği turnuvada kura çekimlerinin yapılmasının ardından müsabakalar başladı. 170 sporcunun katıldığı turnuvada Veteranlar, Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde grup maçları oynandı.
BAŞKAN AKAY GÖSTERİ MAÇINA KATILDI
Turnuvanın gerçekleştirildiği 29 Ekim Spor Kompleksini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tüm sporculara başarılar diledi. Geleneksel hale getirilen Masa Tenisi turnuvasına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay daha sonra, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Timur Özçelikman ile kısa bir gösteri maçı oynadı. Sporcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akay, katılımlarından dolayı tüm sporculara teşekkür etti.
2 GÜN SÜRDÜ
170 sporcunun katılımıyla 2 gün süren turnuvada Veteranlar kategorisinde Mustafa Veis dördüncü, Ayhan Orman üçüncü, Metin Acar ikinci ve Halil Bahtiyar da birinci oldu. Büyükler kategorisinde ise Cemil Keskin dördüncü, Gökhan Er üçüncü, Davut Keskin ikinci ve Üzeyir Meral de birinci oldu. Gençler kategorisinde Barış Akyel dördüncü, Ege Candan üçüncü, Tufan Şenel ikinci ve Nurettin Sevinç de birinci oldu.
DERECEYE GİREN SPORCULARA MADALYA VE KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
Yıldız Kızlar kategorisinde Aylin Çölleroğlu dördüncü, Damla Bal üçüncü, Aleyna Tura ikinci ve Beyza Erkoç birinci olurken; Yıldız Erkekler kategorisinde ise Yunus Emre Mert dördüncü, Eray Topçu üçüncü, Efe Barutlu ikinci ve Mehmet Danyal Günteki de birinci olmayı başardı. Turnuvada Küçük Kızlar kategorisinde Sudenur Nisa Özkan dördüncü, Çağlanur Boy üçüncü, Nehir Çalışkan ikinci ve Sıla Günteki birinci olurken; Küçük Erkekler kategorilerinde ise Fatih Özgenç dördüncü, Osman Gümüş üçüncü, Arda Kocaman ikinci ve Batur Balta da birinci oldu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.