6 futbolcu ile yola devam

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor'da forma giyen Tuna Akgüneş, Oğuz Kaptan, Muzaffer Kurt, Gençağa Yılmaz, Salih İzmir ve Bahadır Ayınoğlu önümüzdeki sezonda 1911 Çerkezköyspor forması giyecek. Yuvada kalan 6 futbolcu da yeni sezonda 1911 Çerkezköyspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti

6 futbolcu ile yola devam
16 Haziran 2015 Salı 17:51

 YUVADA KALDILAR

Önümüzde sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosuna yeni isimler katan Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor bu seferde rotayı iç transfere çevirdi. İç transferde geçtiğimiz yıl başarılı performans gösteren ve kaydettikleri gollerle takıma büyük katkı yapan Gençağa Yılmaz, Salih İzmir, Bahadır Aydınoğlu, Oğuz Kaptan, Tuna Akgüneş ve takımın tecrübeli eldiveni Muzaffer Kurt ile yeniden anlaşan 1911 Çerkezköyspor sezona iddialı giriyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Salı günü saat 10:00’da 1911 Çerkezköyspor Tesislerinde gerçekleşen imza töreni öncesi kahvaltı yapan Kulüp Başkanı Murat Narçın ve oyuncular kahvaltının ardından kulüp yöneticileri ile birlikte imza törenine geçtiler. İmza töreninde iddialı açıklamalarda bulunan Başkan Murat Narçın, "Bugün iç transferde geçtiğimiz sezon takıma büyük katkı sağlayan oyuncularımızla yeniden nikah tazeleyeceğiz. Yeni sezonda son derece iddialıyız ve hedefimiz şampiyonluk. Bu senenin sonunda inşallah Bal liginde yer alacağız. Hep söylediğimiz gibi Çerkezköy’de futbol amatör liglere değil, profesyonel liglere yakışıyor. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız"  dedi.

YENİ BİR İÇ TRANSFER DAHA AÇIKLAYACAĞIZ

Geçen sezon takımın kaptanı olan tecrübeli file bekçisi Muzaffer Kurt, takıma oldukça katkı sağlayan Bahadır Aydınoğlu, Oğuz Kaptan, Gençağa Yılmaz, Tuna Akgüneş ve Salih İzmir’in yuvada kalmasının ardından önümüzdeki günlerde yeni bir iç transferin daha açıklanacağını söyleyen Kulüp Başkanı Murat Narçın, masaya oturdukları tüm oyuncularla anlaştıklarını belirtti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.