6. Geleneksel Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan Satranç Turnuvası için kayıtlar başladı. 03-04 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan turnuvaya katılım için son başvuru tarihi ise 30 Mayıs olarak belirlendi

6. Geleneksel Satranç Turnuvası kayıtları başladı
24 Mayıs 2017 Çarşamba 10:57

SON BAŞVURU TARİHİ 30 MAYIS
Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Geleneksel Satranç Turnuvası için başvuru işlemlerinin başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Satranç Turnuvamıza başvurular; Tekirdağ İl Satranç Temsilciliği web sayfası ‘Turnuva Kayıt’ bölümünden yapılacaktır. Turnuvaya son başvuru tarihi 30 Mayıs Salı günü olarak belirlendi. 03-04 Haziran 2017 tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan turnuvada sporcular 7 farklı kategoride mücadele edecekler. Turnuvaya başvurularda UKD-ELO puanı öncelikli olup, puanı olmayan oyuncular için başvuru sırası dikkate alınacak” dedi.
ÇERKEZKÖY’DE CİDDİ BİR POTANSİYEL VAR
Çerkezköy’de satranç alanında ciddi bir potansiyel olduğuna inandığını kaydeden Başkan Akay, “Ulusal düzeyde gerçekleştirilen turnuvalarda kentimiz satranç sporcuları önemli başarılar elde ettiler. Bu tür organizasyonlarla satranç sporuna olan ilgiyi artırmak ve daha nice ulusal ve uluslararası alanlarda başarılı olacak sporcular yetişmesini amaçlıyoruz. Bu vesile ile şimdiden bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz satranç turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporculara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
TURNUVA 7 KATEGORİDE GERÇEKLEŞECEK
Çerkezköy Belediyesi 6. Geleneksel Satranç Turnuvası’nda Minikler Genel (2009 ve 2010 doğumlu erkek ve kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 64; Minik Kızlar (2009 ve 2010 doğumlu yalnız kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 32; Küçükler Genel (2007 ve 2008 doğumlu erkek ve kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 64; Küçük Kızlar (2007 ve 2008 doğumlu yalnız kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 32; Yıldızlar Genel (2005 ve 2006 doğumlu erkek ve kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 64; Yıldız Kızlar (2005 ve 2006 doğumlu yalnız kız sporcular) kategorisinin kontenjanı 32; Açık kategori (31.12.2004 ve daha öncesi doğan kız ve erkek sporcular) kontenjanı da 64 olarak belirlendi. Turnuvada her bir kategori için de 10’ar kişilik yedek kontenjan açıldı.
DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
Turnuvada Açık kategoride 1.’ye Tam Altın, kupa ve madalya; 2.’ye Yarım Altın, kupa ve madalya;3.’ye Çeyrek Altın, kupa ve madalya; 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10.’ya madalya ve satranç kitabı verilecek. 12 Yaş Altı Kız / Genel, 10 Yaş Altı Kız / Genel ve 8 Yaş Altı Kız / Genel kategorilerinde ise 1.’lere Yarım Altın, kupa ve madalya; 2.’lere Çeyrek Altın, kupa ve madalya; 3.’lere Gram Altın, kupa ve madalya; 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10.’lara         ise madalya ve satranç kitabı verilecek. Ayrıca turnuvada her kategoride en başarılı Çerkezköylü sporculara gram altın ve kupa; turnuvayı tamamlayan bütün sporculara da katılım madalyası verilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.