Başarılı sporcular ödüllendirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ulusal ve uluslararası şampiyonalarda çeşitli kategorilerde dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Başarılı sporcular ödüllendirildi
08 Ocak 2018 Pazartesi 12:29

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER
Spora ve sporcuya verilen desteklerin her zaman devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarılı olan sporcularımızı altın ile ödüllendirdi.
SPORCULARIMIZIN BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ
Çerkezköy Belediyesi olarak gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmayı ve bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kentimizde yaptığımız spor tesislerinin yanı sıra parklarımıza da spor alanları kazandırdık. Biz kentimizdeki spor alanlarının sayısını artırmaya ve başarılı olan sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda sporcularımızın ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettikleri başarılar bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
ULUSAL VE ULUSLARARASI ALANLARDA DERECEYE GİREN SPORCULARA ALTIN VERİLDİ
10-12 Kasım 2017 tarihlerinde Edirne’de düzenlenen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler kategorisinde Balkan Şampiyonu olan Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Alperen Ayaz 3 adet tam altın ile ödüllendirildi.  
Taekwondo dalında 2017 Avrupa 3.’sü ve Milli Eğitim Bakanlığı 2017 Okullar Arası Taekwondo Şampiyonu olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Senanur Kepenek 4 adet tam altın ile ödüllendirilirken; 37 kiloda Türkiye 2’ncisi ve Kick Boks dalında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Erkekler Türkiye 3.’sü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Canpolat Demirdöven 2 adet tam altın ile ödüllendirildi. Kick Boks dalında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Bayanlar Türkiye 3.’sü olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Arzu Güzel de 1 adet tam altın ile ödüllendirildi.
9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Çerkezköy Belediyesi ev sahipliğinde yapılan Büyükler ve Veteranlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda +84 kiloda Kumite dalında şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularından Alperen Doğan 3 adet tam altın ile ödüllendirildi. Aynı şampiyonada 75 kilo Kumite dalında Türkiye 3’üncüsü olan Hakkı Özbay 2 adet tam altın; 35-40 yaş kata dalında Türkiye 2’ncisi olan Murat Kıroğlu 2 adet tam altın; Ve Büyük erkekler Kata dalında Türkiye 3.’sü olan Sabri Kıroğlu da 2 adet tam altın ile ödüllendirildi.
11-14 Ağustos 2017 tarihlerinde Antalya’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Alperen Ayaz 2 adet tam altın; Türkiye 1.’si olan Zeynep Hasret Yılmaz 2 adet tam altın; Türkiye 2.’si olan Sudenaz Kaya 1 tam altın; Türkiye 3.’sü olan Sıla Ece Erol 1 tam altın; Türkiye 9.’su olan Mecitcan Doğan da 1 yarım altın ile ödüllendirildi.
BAŞARILAR DİLEDİ   
Ziyaret sonunda başarılı sporcularla ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sporculara başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.