Bu takım bu sene eze eze şampiyon

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, erteleme maçında karşılaştığı Kapaklı Spor'u deplasmanda 2-0'lık skorla geçti. Hakemin takdir hakkını sürekli Kapaklı Spor lehine kullandığı mücadeleden galibiyetle ayrılan temsilcimiz, en yakın rakibi Kapaklı Spor'la arasındaki puan farkını 3'e çıkararak liderliğini sürdürürken, Çerkezköy 1911 Spor kalecisi Sedat Çolak yaptığı kritik kurtarışlarla 3 puanın kazanılmasında önemli rol oynadı

Bu takım bu sene eze eze şampiyon
29 Ocak 2017 Pazar 18:24

İLK 11'LER
Tekirdağ Süper Amatör Lig'in erteleme maçlarından biri olan Kapaklı Spor - Çerkezköy 1911 Spor mücadelesi Kapaklı Sahası'nda gerçekleşti. Saat 13.00'da başlayan karşılaşmaya Kapaklı Spor Semih, Tolga, Semih, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Eray, İbrahim, Gökay ve Gençağa 11’i ile çıkarken; temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor'un 11'ini Sedat, Doğukan, Mücahit, İsmail, Nail, Selçuk, Metin, Ali Rıza, Hakan ve Deniz oluşturdu.
İLK TEHLİKELİ ATAK
Karşılaşmanın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen temsilcimizin ilk gol girişimi dakika 10'da geldi. Ceza sahası yayında topla buluşan Metin'in şutu, Kapaklı Spor savunmasına çarparak etkisini kaybetti ve kaleci Semih'in kucağında kaldı.
HATALI KALKAN BAYRAK GOLÜ İPTAL ETTİRDİ
Dakikalar 27'yi gösterdiğinde temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor sol kanatta bir serbest vuruş kazandı. Deniz'in kullandığı serbest vuruşa geriden gelerek yükselen ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Ali Rıza'nın golü, yan hakemin hatalı kalkan bayrağı sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
SEDAT SON ANDA ÇIKARDI
Kapaklı Spor'un nadir gelişen ataklarında kalesinde başarılı bir performans sergileyen Sedat, dakikalar 31'i gösterdiğinde önemli bir kurtarışa imza attı. Gökay'ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda topa yükselen Serdar'ın şutuna direk dibinde son anda müdahale eden başarılı file bekçisi, takımının geriye düşmesine izin vermedi.
PERDEYİ ALİ RIZA AÇTI
Mücadelede dakikalar 34'ü gösterdiğinde sahneye Ali Rıza çıktı. Kapaklı Spor kalecisi Semih'e atılan riskli geri pasta Semih topu düzgün bir şekilde kontrol edemeyince, pozisyonu iyi takip eden Ali Rıza yükselen topa kafayı vurdu ve takımını bir farklı üstünlüğe taşıdı.
İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK
Mücadelede geriye düşen Kapaklı Sporlu futbolcular beraberlik golü için yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 40'ıncı dakikasında Çerkezköy 1911 Spor ceza sahası ön çizgisinden kaleyi yoklayan İbrahim kaleci Sedat'ı geçemedi. Kalan 5 dakikadan başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.
SEDAT KALESİNDE DEVLEŞTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz daha kontrollü bir futbol sergiledi. Sert savunmayla ev sahibi ekibe fazla pozisyon verilmezken; 58'inci dakikada kullanılan bir köşe vuruşunda topu kontrol eden Cem'in şutu Sedat'ta kaldı. 62'nci dakikada bu kez Çağatay kaleyi yokladı ama Sedat bu şutu da çıkarmayı bildi.
DENİZ TOPU İĞNE DELİĞİNDEN GEÇİRDİ
Dakikalar 71'i gösterirken bu kez Deniz Sert sahneye çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta rakiplerini eksilterek ceza sahasın giren Deniz, aut çizgisinin bir metre kadar önünden çıkardığı sert şutla topu adeta iğne değiliğinden geçirerek ağlara yolladı ve takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.
KARŞILAŞMA 2-0 SONA ERDİ
Mücadelede avantajlı skoru elde eden temsilcimiz bu dakikadan sonra biraz daha savunma odaklı bir oyun anlayışı sergiledi. Yakaladığı kontrataklardan sonuç alamayan, ev sahibi Kapaklı Spor'un ataklarını başarılı bir şekilde savunan Çerkezköy 1911 Spor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını namağlup tek takım olarak lider kapatmış oldu.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yanlı gazete - 7 yıl önce
Siz gazetecilik fln yapmayın eze ezeymiş yazıklar olsun topu kapaklı oynadı hatalarndan 2 gol yedi kimse kimseyi ezmedi adam gibi iş yapın terbiyesizlik yapmayın kaleci maçı aldı çerkezin boş yapmayın
Misafir Avatar
1911 holiganı - 7 yıl önce @Yanlı gazete
Topu Kapaklı oynamış olabilir ama eze eze 2-0 galip gelen 1911 oldu. Burda eze eze şampiyon derken sadece bu maçı kastettiklerini düşünmüyorum ki kalecimiz Sedat Çolak'ın da galibiyette önemli rol oynadığını yazmışlar. Geçmiş olsun...
Avatar
KAPAKLI - 7 yıl önce
Dün maçtaydım ilk yarı ortada 2.yarı ise başlarda kapaklı daha sonra 1911 pozisyonlar buldu.Ama şu bir gerçek Kapaklı taraftarı centilmenlikten uzak ve ayrıcada çok küfürbaz.