Çerkezköyspor 1 puan ile ayrıldı

Süper Amatör Lig'de ki temsilcimiz Çerkezköyspor geçtiğimiz Pazar günü evinde Malkara Belediyespor'u konuk etti. Çerkezköyspor sahadan, yeni transfer Ufuk Törin'in son dakikalarda bulduğu gol ile 2-2 berabere ayrılırken 1 puanı hanesine yazdırdı

Çerkezköyspor 1 puan ile ayrıldı
11 Mart 2015 Çarşamba 19:30

 MUSTAFA UĞRAŞ STADI'NDA OYNANDI

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Karşılaşmayı Çağlar Yıldız yönetirken Sertaç Evin ile Kayhan Çelik yardımcı hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Çerkezköyspor rakibi karşısında saha avantajını değerlendirmeye çalışırken, saha zemini futbolculara top kontrolünü sağlamada zor anlar yaşattı. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

İLK GOLÜ ÇERKEZKÖYSPOR ALDI

 

Rakibi karşısında gol arayan Çerkezköyspor aradığı golü karşılaşmanın 13. dakikasında bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Ani Çerkezköyspor atağında Malkara Belediyespor savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Sağ kanatta topla buluşan Ufuk Törin, ceza alanı içine girerek vuruşunda top filelere gitti. Golün ardından Çerkezköyspor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Malkara Belediyespor ise skora denge getirme mücadelesi verdi. İlk yarım saat Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

 

MALKARA BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Konuk ekip Malkara Belediyespor ilk devrenin son bölümlerinde risk alarak beraberlik mücadelesi verdi. 42.dakikada sağ kanattan kazanılan korner atışında Çerkezköyspor ceza alanı içinde karambol oluştu. Karambolde Malkara Belediyespor golü bularak skora denge getirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1 sona erdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR İKİNCİ GOLE ENGEL OLAMADI

 

İkinci devrenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Bu bölümde her iki ekip de organize ataklarla gol arasa da gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Malkara Belediyespor maçın 65.dakikasında ilk gole benzer bir pozisyonda bir gol daha bularak ikinci golü buldu. Kalan dakikalarda Çerkezköyspor rakibi karşısında beraberlik mücadelesi verirken Malkara Belediyespor ise farkı koruma mücadelesi verdi.

 

KIRAN KIRANA MÜCADELEDE BERABERLİK GELDİ

 

Çerkezköyspor maçın son bölümlerinde tüm hatlarıyla gol aradı. Çerkezköyspor’un yüklendiği dakikalarda savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen Malkara Belediyespor uzun toplarla üçüncü golü aradı. Çerkezköyspor aradığı beraberlik golünü maçın son dakikalarında buldu. Ceza alanı içinde topla buluşan Ufuk Törin sert bir vuruşla topu filelere gönderdi.

 

2-2 SONA ERDİ

 

Müsabakanın son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için risk aldı. Çerkezköyspor öne geçmek için pozisyon bulsa bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince istediğini elde edemedi.

 

SAHASINDA MURATLI İLE KARŞILAŞACAK

 

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Çerkezköyspor bu beraberlikle puanını 21 yaparak haftayı 6.sırada tamamlarken, Malkara Belediyespor ise 28 puanla haftayı 5.sırada tamamlandı. Önümüzdeki hafta Çerkezköyspor sahasında Muratlı Belediyespor’u ağırlayacak, Malkara Belediyespor ise deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanına çıkacak.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.