Çerkezköyspor Sitespor'u 2 golle geçti

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligin 18. haftasında deplasmanda Sitespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Çerkezköyspor rakibin 10 kişi kalması ile birlikte farkı 2'ye çıkardı. Sitespor karşılaşmada 1 gol bulurken Çerkezköspor sahadan 2-1 galip gelmeyi bildi ve puanını 24'e yükselterek 18. haftayı 6. sırada tamamladı

Çerkezköyspor Sitespor'u 2 golle geçti
24 Mart 2015 Salı 19:43

 Süper Amatör Lig'de 18. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.00'da Kapaklı Stadı'nda Çerkezköyspor ile Sitespor karşı karşıya geldi

İLK 11'LER

Sitespor karşılaşmaya Ali Nail Derekent, Kadir Sağlam, Semih Çelik, Onur Atik, Fevzi Aktan, Mert Üstüntanır, Ercan Çelebi, Fırat Aşık, Olcay Üner, Semih Köse ve Mert Aslanalp ilk 11'i ile çıkarken; konuk ekip Çerkezköyspor ise Murat Gümüş, Hilmican Taşdemir, Emre Yazgın, Tolga Burak Gider, Abdi Karataş, Engin Doğan, Cihan Ersoy, Uğur Kandupan, Yusuf Özkan, Muharrem Uz  ve Ufuk Törin 11'i ile başladı.    

SİTESPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Sitespor ev sahibi olmanın ve taraftarın desteği ile birlikte karşılaşmaya iyi başlayan ekip oldu. Hızlı gelişen Sitespor atağında topla buluşan Tolga, Muharrem tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Semih’in vuruşu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile devam etti. Dakikalar 20’yi gösterdiğinde topla buluşan Semih seri çalımlarla ceza sahası içine kadar girdi. Fevzi’nin sert vuruşu yandan auta çıktı.  Bu ataktan sadece 4 dakika sonra Çerkezköyspor yüzde 100’lük bir pozisyondan yararlanamadı. Muharrem’in sağ kanattan yaptığı ortaya Ufuk Törin dokunamadı.

ÇERKEZKÖYSPOR YUSUF İLE GOLÜ BULDU 0-1

Karşılaşmada üstünlüğü eline geçiren temsilcimiz Çerkezköyspor ard arda ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında Cihan seri çalımlarla kanattan ilerledi. Cihan’ın geliştirdiği atakta Sitespor kalecisi Ali Nail, kalesini terk ederek topa hakim oldu. Sitespor'da karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Ercan’ın yerine oyuna Tolga Şen dahil oldu. Kanatlardan etkili olan Çerkezköyspor’da topla buluşan Yusuf yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının son dakikalarında Sitesporlu Semih ve Mert yoğun itirazlar nedeniyle maçın hakeminden sarı kart görürken, Onur Atik ise kırmızı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

UFUK İLE FARK İKİYE ÇIKTI 0-2

Karşılaşmanın ikinci yarısına Sitespor oyuncu değişikliği ile başladı. Fırat Aşık yerini Rıdvan Yaman'a bıraktı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise temsilcimiz Çerkezköyspor oldu. Dakikalar 53'ü gösterdiğinde rakip ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına Muharrem geçti. Muharrem’in ceza sahası içine kestiği topu iyi kontrol eden Ufuk Törin, topu ağlarla buluşturdu fakat maçın hakemi ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Çerkezköyspor’da 59’uncu dakikada defansın arkasına iyi sarkan Ufuk şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

ÇERKEZKÖYSPOR 3 PUANI KAPTI

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Sitespor farkı bire indirmek için Çerkezköyspor ise farka gitmek için çalıştı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde Sitespor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Mert Üstüntanır, topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi.  Bu golden yaklaşık 1 dakika sonra bir pozisyonda hakeme itiraz eden Semih sarı kartla cezalandırıldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmaÇerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköyspor puanını 24 yaparken, Sitespor ise 17 puanda kaldı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.