Çerkezköyspor'da küçükler kötü bitirdi

Basketbol branşında küçük erkekler, yıldız erkekler, minik erkekler, genç kız, yıldız kız ve küçük kızlar kategorilerinde liglere katılan Yeni Çerkezköyspor, küçük erkekler kategorisinde final grubu sonuncusu oldu.

Çerkezköyspor'da küçükler kötü bitirdi

GRUPTAN LİDER ÇIKTI

Çerkezköyspor adı ile sezona başlayan küçük erkekler bu sezon ilk kez liglere katılarak grup müsabakalarında yer aldı.

Çerkezköyspor dahil olmak üzere toplam 5 takımın katıldığı Çorlu grubunda 6 karşılaşmaya çıkan küçük erkekler, bu grupta oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak grup birincisi oldu. Bu grupta büyük başarı gösteren Çerkezköyspor küçük erkekler basketbol takımı rakip tanımayarak gücünü de ortaya koymuş oldu.

6 KATEGORİDE KATILDILAR

Çorlu grubunda güzel işler yaptıklarını belirten Çerkezköyspor küçük erkekler basketbol takımı antrenörü Murat Kandemir "Bilindiği gibi sezon başında yaptığımız girişimler ile Çerkezköyspor'u tekrar kurduk ve salon sporları dahilinde liglere katıldık.

Bu sezon basketbolda yıldız erkek, küçük erkek, minik erkek, genç kız, yıldız kız, küçük kızlar kategorileri olmak üzere toplam 6 kategoride liglere katılmak için başvurumuzu yapmıştık. Küçük erkekler basketbol takımları kategorisinde ise maçlarımız tamamlandı. Bu kategoride bizimle birlikte 5 ekibin mücadele edeceği Çorlu grubunda lige katıldık ve bu kategorinin maçları tamamlandı"

FİNALLERDE KÖTÜ SONUÇLAR ALDILAR

"5 takımın mücadele ettiği Çorlu grubunda iki devre halinde olmak üzere toplam 6 maç oynadık. Bu maçların tamamından galibiyet ile ayrılarak Tekirdağ İl Finalleri grubuna katılmaya hak kazandık. Geçtiğimiz günlerde final grubunun müsabakaları da tamamlandı. Final grubunda toplam 2 maç oynadık ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayarak maalesef final gurubunda sonuncu olduk. Oynadığımız iki maçıda kaybettik, son karşılaşmamızda da çok iyi bir mücadele sergileyemedik ve Kartalspor müsabakasında sahadan 107 - 20 mağlup ayrıldık. Böylece küçük erkekler kategorisinde ilk kez katıldığımız ligde il şampiyonluğuna ulaşamadık"

YILDIZ ERKEKLER KÖTÜ BAŞLADI

"Küçük erkekler kategorisinin tamamlanmasının ardından ise diğer kategori olan yıldız erkekler ligi de start aldı.

Bu kategoride iyi bir takımımız var, zaten oyuncularımızın bir çoğu birbirlerini de tanıyorlar ve daha önce beraber oynadılar. Fakat ilk maçımızda yapmış olduğumuz çok basit ve gereksiz hatalardan dolayı yine Çerkezköy'ün takımı olan Dinamikspor'a 40 - 35 kaybettik. Aslında başa baş bir mücadele oldu ancak çok gereksiz hatalar nedeni ile sahadan mağlup ayrıldık" DİĞER KATEGORİLERDE DE LİGLERDE BAŞARI KOVALAYACAKLAR

"Yıldız erkekler kategorisinde ligde birincilik ve il finallerinde de derece yapmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde toparlanıp çok iyi skorlar alacağımızı düşünüyorum.

Yıldız erkekler ve küçük erkekler kategorilerinin haricinde ise minik erkek, genç kız, yıldız kız, küçük kızlar kategorilerinde ligler henüz başlamadı. Ancak biz kulüp olarak bu kategorilerde kadro hazırlıklarımızı sürdürerek liglerdeki hedeflerimizi belirleme çalışmaları yapıyoruz. Sonuç itibarı ile Çerkezköyspor yeni bir kuruluş olmasına rağmen ilk sezonunda hiçte fena olmayan bir şekilde yoluna devam ediyor. Zamanla bazı şeyler çok daha yerine oturacak ve inşallah Çerkezköy'e güzel ve iyi başarılar getireceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.