Çerkezköy’ün kızları Anadolu Şampiyonası’nda

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kız Basketbol Kulübü, Tekirdağ Küçük Kızlar Grubu’nda 8’de 8’le Tekirdağ İl Birincisi olarak 3 – 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonası’na direk gitmeye hak kazandı

Çerkezköy’ün kızları Anadolu Şampiyonası’nda
26 Ocak 2016 Salı 16:35

GRUBU 8’DE 8 GALİBİYETLE TAMAMLADILAR

Tekirdağ Küçük Kızlar Grubu’ndaki son maçı olan Çorlu Gücü Spor Kulübü A Takımı karşılaşmasına Sueda, Yağmur, Ceren, Buse ve Fatma ilk beşiyle çıkan temsilcimiz, deplasmanda aldığı 71 – 16’lık galibiyetle grubu 8’de 8 yaparak lider tamamladı.

3 – 7 MAYIS’TA ANADOLU ŞAMPİYONASI’NA KATILACAKLAR

Grubun son maçında aldığı galibiyetle grubu lider tamamlayan ve 3 – 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonası’na direk gitmeye hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kız Basketbol Kulübü oyuncuları büyük sevinç yaşarken, kulüp yetkilileri, “Tekirdağ Küçük Kızlar Grubu’nda çıktığımız 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldık ve grubu birincilikle tamamladık. Bu sonuçla 3 – 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonası’na direk olarak katılmaya hak kazandık. Oyuncularımıza emeklerinden, Çerkezköy Belediyesi yetkililerine de desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Anadolu Şampiyonası’na da en iyi şekilde hazırlanıp Çerkezköyümüzü güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.