Çerkezköy’ün kızları dört dörtlük

Çerkezköy Belediye Gençlik SK, Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi’nin 5. haftasında karşılaştığı Çorlugücü SP’nin A Takımı’nı 82 – 26 mağlup ederek 4’te 4 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.

Çerkezköy’ün kızları dört dörtlük
08 Aralık 2015 Salı 16:32

NAMAĞLUP ÜNVANINI KORUDU

Tekirdağ Küçük Kızlar Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Çorlugücü SP’yi konuk eden temsilcimiz baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 82 – 26 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak 5. haftayı da namağlup tamamladı.

ÇERKEZKÖY KAPALI SPOR SALONU’NDA OYNANDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya temsilcimiz Yağmur, Ceren, İclal, Ahsen ve Fatma ilk beşiyle başladı.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir oyunla sürdüren temsilcimiz Çerkezköy Belediye Gençlik SK, rakibi Çorlugücü SP A Takımı’nı 82 – 26’lık skor ve 56 sayılık farkla devirerek 4’te 4 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.