Çerkezköy’ün kızlarının şansı yaver gitmedi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, Edirne'de başlayan Marmara Bölgesi Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonası'nda aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetin ardından Şampiyonadan elendi

Çerkezköy’ün kızlarının şansı yaver gitmedi
11 Mart 2016 Cuma 16:10

SON TOPU KULLANAMAYINCA MAĞLUP OLDULAR

Şampiyonadaki ilk maçını Bandırma Basketbol Gençlik Spor Kulübü ile yapan temsilcimiz, karşılaşmadan talihsiz bir şekilde 50 – 49 mağlup ayrıldı. Bandırma Basket Gençlik Spor Kulübü, iyi başladığı mücadelenin ilk çeyreğini 18-15 önde bitirdi. İkinci çeyrekte oyuna konsantre olamayan temsilcimiz karşısında daha etkili olan Bandırma Basket Gençlik Spor Kulübü, farkı 11 sayıya çıkararak ilk yarıyı 38-27 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekteki sert savunmalar ve bundan kaynaklı top kayıpları ile düşük bir skor elde edildi ve bu çeyrek 43-34 Bandırma Basket üstünlüğü ile noktalandı. Bandırma Basket son çeyreğin ilk dakikalarında farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Baskısını arttıran temsilcimiz müthiş bir geri dönüş yaparak son dakikada farkı 2 sayıya düşürdü. Çerkezköy Belediye maçın bitimine 6 saniye kala, son topu kullanamadı ve maçı Bandırma Basket 50-49'luk skorla kazandı.

DİĞER MAÇLARI FARKLI KAZANDILAR

Şampiyonanın diğer karşılaşmalarında Çanakkale Ümmühan Hatun İlkokulu Spor Kulübü’nü 52 – 29, Edirne Belediyesi Edirne Spor’u da 64 – 24 gibi farklı skorlarla mağlup eden temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, ilk maçta almış olduğu talihsiz mağlubiyetten dolayı Şampiyonadan elendi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.