Çorluspor 1947 hazırlıklara beraberlikle başladı

2015 – 2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Çorluspor 1947, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ilk hazırlık maçında Karaman Belediyespor ile 1 – 1 berabere kaldı

Çorluspor 1947 hazırlıklara beraberlikle başladı
23 Ağustos 2015 Pazar 13:25

 İLK YARIYI 1 – 0 ÖNDE KAPATTI

Yeni sezon hazırlıklarına Ürgüp’te devam eden Çorluspor 1947, ilk hazırlık maçını Karaman Belediyespor’la yaptı. Maça istekli başlayan Çoruspor 1947, rakip kaleyi sık sık yoklarken Sinan Cındık’ın attığı golle maçta 1 – 0 öne geçti. İlk 45 dakikadan başka gol çıkmayınca Çorluspor 1947 oyuncuları soyunma odasına bir farkla üstün gittiler.

BERABERLİK GOLÜ PENALTIDAN GELDİ

İkinci yarıda her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken Karaman Belediyespor penaltıdan bulduğu golle skoru eşitledi. Karaman Belediyespor beraberliği yakaladıktan sonra kazandığı bir diğer penaltı atışında Çorluspor 1947 kalecisine takıldı.

MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Çorluspor 1947 ile Karaman Belediyespor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasının ilerleyen dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.