ÇOSB'de 2. tur kura çekimleri yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından geleneksel hale getirilen futbol ve tenis turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. ÇOSB’de faaliyet gösteren firmaların katıldığı futbol turnuvasının ilk tur maçları tamamlandı. 2. tur maçlar için de kura çekimi ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşti

ÇOSB'de 2. tur kura çekimleri yapıldı
21 Ağustos 2015 Cuma 17:43

 8 TAKIM ÜST TURA ÇIKTI

 

Toplam 16 takımın mücadele ettiği turnuvada 8 takım bir üst tura çıkma hakkı kazandı. 27 Temmuz’da başlayan futbol turnuvasında ilk tur maçlarını başarıyla tamamlayıp bir üst tura çıkan takımlar şunlardan oluştu: Hema, Bross, Hyosung, Beks, Tübaş, Altınyıldız,  Koçak Farma, Deva.

 

4 TAKIM YARI FİNAL OYNAYACAK

 

2. tur maçlarında da 4 takım yarı final oynayacak. Bu turda başarılı olan iki takım arasında final maçı yapılacak. Final maçının oynanacağı gün aynı zamanda üçüncülük maçı da yapılacak.

 

KOMİTE ÜYELERİ GÖREV YAPIYOR

 

Futbol turnuvasında Çerkezköy OSB’de bulunan firmalardan komite üyeleri görev alıyor. Komite üyeleri futbol turnuvasındaki müsabakalarda gözlemcilik yapıyor. Komite üyelerinin isimleri şöyle: Özgür Kocatürk (Hyosung), Mahmut Yavuz (Hema Döküm), Akif Şerifoğlu (ACT Metal), Mücahit Özkan (Bross Tekstil) ve Erkan Demiray (Hema Endüstri).

 

KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Yapılan kura çekiminde eşleşen takımlar 24 Ağustos’ta maçlara başlayacak. Final ve üçüncülük maçları ise 04 Eylül’de yapılacak. Final maçının ardından kupa ve ödül töreni düzenlenecek.

 

TENİS TURNUVASI DA DEVAM EDİYOR

 

Futbol turnuvasıyla aynı gün başlayan tenis turnuvasında da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 14 kişi arasında yapılan tenis turnuvasında da eleme sistemiyle maçlar yapıldı. 27 Temmuz’da başlayan tenis turnuvasında çekişmeli ve dostane maçlar gerçekleştirildi. Yapılan maçlar neticesinde 2 kişi finale kaldı. Finale kalan isimler şöyle: Ali Rıza Ceylan ve Aykan Eker. İki başarılı tenisçi arasındaki final maçı önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

TENİS TURNUVASINDA KİMLER YARIŞTI?

 

Toplam 14 kişinin yarıştığı tenis turnuvasına katılan isimler ise şöyle: Aykut Toprak, Mehmet Ay-Utku İnce, Mürsel Mutlu-Tansel Kaya, Rasim Çalbay-Ali Rıza Ceylan, Önder Erkış-Ayhan Eker, Özkan Tuğran-Hakan Duran, Recep Karagöz-Ali İhsan Seçkin ve Turhan Gül-Ercan.

 

FUTBOL TURNUVASINDA HANGİ TAKIMLAR KATILMIŞTI?

 

2015 yılı futbol turnuvasına ÇOSB’de bulunan 16 takım katıldı.

 

A Grubunda şu takımlar mücadele etti:

 

Hema, Almodo, Öznur Kablo, Hakan Plastik, Tübaş, Hyosung, Teleset ve Beks

 

B Grubunda şu takımlar mücadele etti:

 

Bross, Teknogon, ACT Metal, Altınyıldız, Hema Döküm, Akatlar, Deva ve Koçak Farma.

 

Haber: Emrah Çoğalan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.