Dinamik SK 10 numara

Dinamik SK Erkek Basketbol Takımı, Tekirdağ Küçük Erkekler A Grubu 12. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Trakyagücü B Takımı’nı 74 – 38 mağlup etmeyi başararak 10’da 10 yaptı.

Dinamik SK 10 numara
02 Aralık 2015 Çarşamba 17:32

ÇORLU BELEDİYESİ SPOR SALONU’NDA OYNANDI

Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Dinamik SK Anıl, Cihan Mert, Ferhat Efe, Ozan ve Yasin ilk beşiyle başladı. Maça iyi bir başlangıç yapan Dinamik SK, agresif savunmasıyla rakibin sayı bulmasını güçleştirirken hücumlarını da sayılarla süsledi ve ilk çeyreğin tamamında Çorlugücü SK’ya oranla daha iyi bir performans sergileyen Dinamik SK çeyreği 18 – 12 önde bitirdi.

İLK YARIYI 42 – 18 ÖNDE TAMAMLADIK

İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Dinamik SK, özellikle pota altında etkili hücumlar yaparak farkın kapanmasına izin vermedi ve ikinci çeyrekte yakaladığı 24’e 6’lık seriyle soyunma odasına 42 – 18’lik skorla gitmeyi başardı.

AGRESİF SAVUNMA İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

İkinci yarıya da etkin başlayan temsilcimiz Dinamik SK, agresif savunmasını sürdürerek bu çeyrekte de rakibine sadece 8 sayı şansı tanıdı ve son periyoda 64 – 26 önde girdi.

36 SAYI FARKLA KAZANAN TARAF OLDUK

Maçın son periyoduna 38 sayılık farkla giren Dinamik SK, bu periyodun başlarında çıktığı hücumlardan eli boş döndü. Trakyagücü art arda sayılar bulsa da çabuk toparlanan Dinamik SK farkın kapanmasına izin vermedi ve karşılaşmayı 74 – 38 kazanarak 10’da 10 yaptı.

MAÇ EKSİĞİYLE İKİNCİ SIRADAYIZ

Dinamik SK bu sonuca göre haftayı 21 puanlı lider Avrasya SK’nın ardından 1 maç eksiğiyle 20 puanla ikinci sırada tamamladı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.