Doğansporlu futbolcular moral yemeğinde buluştular

Tekirdağ İkinci Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor Kulübü, futbolcularına moral ve motivasyon yemeği verdi

Doğansporlu futbolcular moral yemeğinde buluştular
15 Mart 2015 Pazar 20:50

 HER İŞİN BAŞI MORAL VE MOTİVASYONDUR

Yemeğe eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile başkanları, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, herkesi bir arada görmekten memnun kaldıklarını söyledi. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş, moral ve motivasyon yemeklerinin devam edeceğini belirterek, "Başarının en önemli faktörü moral ve motivasyondur. Bu nedenle biz Çerkezköy Doğanspor camiası olarak moral ve motivasyonumuzu daha üst seviyeye çıkartmak için bu yemek programlarımızı zaman zaman devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimizde koyduğumuz hedefe rahatça ulaşırız. Her işin başı moral ve motivasyondur" dedi.

EĞLENCELİ BİR GECE YAŞADILAR

Yemek sonrası Doğanspor futbolcuları ve yönetim kurulu üyeleri canlı müzik gurubunun çaldığı oyun havalarıyla halaylar çekti, gönüllerince eğlenerek moral depoladı. Gecenin sonunda Doğansporun Kurucu Başkanı Aysal Güven, bu yıl Doğanspor’un hedefine ulaşmasını arzu ettiğini ve gecede kendisine gösterilen yakın ve samimi ilgiden memnun olduğunu belirterek takıma başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.