Emre Bozacı Sitespor ile anlaştı

Kapaklı temsilcisi Sitespor sezon öncesi transferde durmak bilmiyor. Süper Amatör Lig de mücade eden Sitespor, geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor formasını terleten kaleci Emre Bozacı ile anlaşma sağladı

Emre Bozacı Sitespor ile anlaştı
07 Eylül 2015 Pazartesi 17:05

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Son olarak iç transferde 4 oyuncuyu altyapıdan A takıma kazandıran Kırmızı Beyazlı takım son olarak geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor forması giyen Emre Bozacı ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor’da oynayan ve pek fazla forma şansı bulamayan başarılı eldiven Emre Bozacı, bu sezon Sitespor forması terletecek. Yeni sezon öncesi transfer çalışmaların son zamanlarda hız veren Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Emre kardeşimize takımımıza kazandırdık. İnşallah bu sene Sitespor’un başarısı için ter dökecektir. Her iki tarafa da yapılan transfer hayırlı olsun” diye konuştu.

ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Emre Bozacı ise Sitespor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon pek forma şansı bulamasam da kendimi hep geliştirdim. Bu yıl Sitespor’da yeni bir sezona başlıyoruz. İnşallah sezon hedeflediğimiz yerde bitiririz. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.