Fikstür avantajı bizde

1911 Çerkezköy Spor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş ile Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, hafta sonu oynanan Kapaklıspor karşılaşmasını değerlendirdiler. Malkara maçından sonra iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Muzaffer Savaş, “Ligi bu şekilde devam ettirip ikinci yarıda liderliğimizi sürdürüp, bize en yakın rakiplerimizi yenerek 24 Nisan’da oynanacak olan Play-Out karşılaşmasına nasıl hazırlanacağımızı düşüneceğiz. Fikstür avantajı bizde. İkinci yarı zorlu takımlar bize konuk olacak” dedi

Fikstür avantajı bizde
22 Aralık 2015 Salı 17:09

ZORLU DEPLASMANLAR GEÇİRDİK

Tesislerde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Kaptan Muzaffer Savaş, “Herkes açısından kolay bir maçtı. Kapaklının gücü ortada ama futbolda güç belli olmuyor. Bu döneme kadar dört hafta içinde zorlu deplasmanlar geçirdik. Oyuncularımız kendilerini zorladılar ve sakatlıklar oluştu. Zamanımız az olduğu için bir oyuncumuz sakatlandığı zaman örnek olarak da  Mesut Salmaz gibi sıkıntılı anlar yaşayabiliyoruz. Bir pozisyonda kazanabilmek adına kendini zorladı ve sakatlandı. İkinci yarıya kadar kendisini toplayarak takımda yer alacağını umut ediyoruz” dedi.

FİKSTÜR AVANTAJI BİZDE

Oyuncuların maçı kazanmaları gerektiğini çok iyi bildiklerini sözlerine ekleyen Savaş, “Takımın Kapaklıspor maçında o kadar gol pozisyonu kaçırmasına rağmen 2-0 kazanması ile ortaya konulan performanstan son derece memnunuz. İki haftamız kaldı ve ligin sonuna yerleşmiş takımlarla oynayacağız. Kulüple ilgili sıkıntılı dönemleri geçirdik. Geride kaldığımız dönemlerde sürekli eleştiriler aldık ama takımımıza olan güvenimizi asla kaybetmedik. Çalışmalarımız sürekli olarak en iyi şekilde devam etti. Malkara maçından sonra da iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Ligi bu şekilde devam ettirip ikinci yarıda liderliğimizi sürdürüp bize en yakın rakiplerimizi yenerek 24 Nisan’da oynanacak olan Play-Out karşılaşmasına nasıl hazırlanacağımızı düşüneceğiz. Fikstür avantajı bizde. İkinci yarı zorlu takımlar bize konuk olacak” diye konuştu.

HER TAKIMI YENEBİLECEK BİR KAPASİTEYE SAHİBİZ

Muzaffer Savaş’ın ardından konuşan Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ise, “Her iki takımıda tebrik ediyorum, güzel bir mücadele oldu. Kapaklıspor inşallah bundan sonraki müsabakalarında bize karşı oynadığı azim ve hırsla oynar. Oraya gelen insanlara büyük bir keyif aldırdığımızı düşünüyorum. Takımımız üst düzey şeyler yaptı. Net gol pozisyonlarını harcadık ve bununla alakalı olarak oyuncularımızla gerekli görüşmeleri yapacağız. Kapaklıspor takımınında bir iki pozisyonu var. Genel anlamda biz istediğimiz zaman istediğimiz takımı yenebilecek bir kapasiteye sahip bir takım olduğumuzu hep söylüyoruz” açıklamasında bulundu.

DOSTLARIMIZIN YENİ YILA MUTLU GİRMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ

Ekizoğlu konuşmasının sonunda ise, “Sakatlıkların olması normal ama devre arasından sonra yeni transfer gibi aramıza katılacaklarını düşünüyoruz. Onlar bize yeni transfer olacaklar. Mesut Salmaz’ın ayağı iyiye gidiyor. Devre arasından itibaren çalışmalara başlar. Onun haricinde Gençağa’nın ön üst ve arka adalesinde ağrıları var. Bu hafta ki karşılaşmada kendisini dinlendirmeyi düşünüyoruz. Malkara maçından bu yana devam eden bir sakatlığı vardı ve son zamanlarda biraz yıpratmaya başladı. Her geçen gün üstüne koyan bir takım var. Bunu daha ileriye çıkaracağız. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için son kalan iki maçımızı da galibiyetle bitirerek bizlere inanan dostlarımıza yeni yıla mutlu girmelerini sağlayacağız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.