Filede ilk hafta tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası heyecanı, birbirinden çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor

Filede ilk hafta tamamlandı
02 Mayıs 2017 Salı 13:20

MÜCADELELER OLDUKÇA ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR
Toplam 14 takımın 3 grupta mücadele ettiği Çerkezköy Belediyesi 3. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kıyasıya mücadelelerin gerçekleştiği karşılaşmalarla devam ediyor. 75. Yıl Ortaokulu, Veliköy Ortaokulu, 125. Yıl Ortaokulu, ÇTSO Anadolu Lisesi, Gülerçin Koleji A, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gülerçin Koleji B, Nurullah Narin Ortaokulu, Optimed Hastanesi, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, HFZ Anadolu Lisesi, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Demirspor ve Çerkezköy Belediyesi takımlarının katıldığı turnuva 26 Nisan Çarşamba günü başladı.
26 NİSAN’DA BAŞLADI
Haftanın ilk maçında HFZ Anadolu Lisesi ile Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu karşı karşıya geldi. Setleri 25-10 ve 25-11 kazanan HFZ Anadolu Lisesi mücadelen 2-0 galip ayrıldı. Turnuva Gülerçin B ile Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi arasında oynanan karşılaşma ile devam etti. Bu mücadeleden galip ayrılan taraf ise setleri 25-10 ve 25-14 kazanan Gülerçin B Takımı oldu. Günün son maçında 75. Yıl Ortaokulu, Veliköy Ortaokulu karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, setleri 25-23 ve 25-21 alan Veliköy Ortaokulu kazandı. 
MAÇ SONUÇLARI
27 Nisan Perşembe günü C Grubu’nda Demirspor – Çerkezköy Belediyesi karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 25-14 ve 25-7’lik skorlarla Demirspor kazandı. Günün diğer karşılaşmasında A Grubu’nda 125. Yıl Ortaokulu – ÇTSO Anadolu Lisesi karşılaştı. İlk iki seti 10-25 ve 25-19’luk skorlarla berabere biten karşılaşmadan uzatma setini 15-7 kazanan ÇTSO Anadolu Lisesi galip ayrıldı. B Grubu’nda ise Nurullah Narin Ortaokulu – Optimed Hastanesi karşı karşıya geldi. 25-10 ve 25-8’lik skorlarla sahadan galip ayrılan taraf Nurullah Narin Ortaokulu takımı oldu. 28 Nisan Cuma günü ise B Grubu’nda Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü – Nurullah Narin Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 25-16 ve 25 18’lik setlerle Nurullah Narin Ortaokulu kazandı. Günün diğer karşılaşmasında ise Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu – Demirspor karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi ise 25-14 ve 25-17’lik skorlarla Demirspor 2-0 kazandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.