Gençler erteleme maçını 4-0 kazandı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kapaklıspor, ikinci yarının ilk karşılaşmasında sınavlardan dolayı ertelenen Çorlu Gençlerbirliğispor müsabakasını önceki gün oynadı. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi bir türlü sergileyemeyen Kapaklıspor sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Gençler erteleme maçını 4-0 kazandı
04 Şubat 2016 Perşembe 16:12

MÜSABAKA SAAT 14.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in ikinci yarı ilk haftasında Kapaklıspor ile Çorlu Gençlerbriliğispor karşı karşıya gelecekti. Sınavlardan dolayı ertelenen karşılaşma önceki gün Kapaklı Şehir stadında saat 14.00’da oynandı. Kapaklıspor takımı karşılaşmaya Tugay, Semih, Ercan, Mehmet, Hüseyin, Özcan, Serdar, Mert, Ufuk, Resul ve Bayram ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Gençlerbirliğispor takımı ise Murat, Cem, Şahin, Abdi, Taner, Adem, Bektaş, Canberk, Salih, Şafak, ve Harun ilk on biri ile başladı.

İLK DAKİKALAR KARŞILIKLI ATAKLARLA TAMAMLANDI

Müsabaka Çorlu Gençlerbirliğispor takımının santra vuruşuyla başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla tamamlanırken, ilk tehlikeli atak Çorlu Gençlerbirliğispor takımından geldi. Karşılaşmanın 8.dakikasında Salih sol kanattan frikik atışı kullandı. Direk kaleye giden topu kaleci Tugay son bir hamleyle kornere çelerek takımına rahat bir nefes aldırdı. Karşılaşmanın 17.dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında Salih, Kapaklıspor takımından Hüseyin tarafından faul ile durduruldu.

GENÇLERBİRLİĞİ ETKİLİ POZİSYONLAR YAKALADI

Hüseyin yaptığı faulün ardından sarı kart ile cezalandırılırken, faule maruz kalan Salih de hakeme kırmızı kart göstermediği yönünde itirazda bulununca sarı kart ile cezalandırıldı. Dakikalar ilerledikçe Gençlerbirliği takımı baskısını artırarak Kapaklıspor kalesinde etkili pozisyonlar yakaladı. Gençlerbirliği takımı geliştirdiği etkili atakların ardından aradığı gole 37.dakika da Harun ile ulaştı.

GOL PERDESİNİ HARUN AÇTI

Gelişen Çorlu Gençlerbirliği atağında Şafak’ın ceza alanı dışından çektiği düzgün ve sert şut önce kaleciden ardından da üst direkten dönerken, pozisyonu iyi takip eden Harun dönen topu vurduğu kafa ile topu filelerle buluşturdu. Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında da Gençlerbirliği takımı Cem ile sağ kanattan frikik atışı kullandı. Kaleye doğru yapılan orta şut karışımı filelerle buluşunda rakip takım müsabaka da 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

İLK DEVRE GENÇLERBİRLİĞİ TAKIMININ ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre Gençlerbirliği takımının 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının ilk tehlikeli atağı da Çorlu temsilcisinden geldi. Gelişen Gençlerbirliği atağında Canberk topla hızla rakip alana girerek kale önüne gönderdiği topa müsait pozisyonda Şafak’ın vurduğu kafa üst direkte patladı. Rakip takım Şafak ile yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu cömertçe harcamış oldu.

CEM KENDİSİNİN İKİNCİ TAKIMININ DA ÜÇÜNCÜ GOLÜNÜ KAYDETTİ

Karşılaşmanın 56.dakikasında Kapaklıspor takımından Hüseyin ceza alanı dışında topa elle müdahale ettiği için gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmız kartla oyun dışına gönderildi. Oyunun kontrolünü tamamiyle eline alan Gençlerbirliği takımı üçüncü gole 58.dakika da ulaştı. Gelişen Gençlerbirliği atağında Şafak topla buluşur buluşmaz ceza alanı içine girerek, topu bekletmeden kale önüne gönderdi. Kaleci Tugay gelen topa müdahale etse de top Cem’in önünde kaldı. Müsait pozisyonda topu filelerle buluşturan Cem kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetmiş oldu.

BOŞ KALE YERİNE AUTA ATTI

Karşılaşma da sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesinde etkili olan Gençlerbirliği takımı oyunu ikinci yarı dahil olan Rıdvan ile net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Bektaş ceza alanı içi sağ çaprazdan çektiği şut önce kaleci ardından da direkten dönerken, topu iyi takip eden Rıdvan müsait pozisyonda topu boş kale yerine auta göndermeyi başardı.

SON SÖZÜ RIDVAN SÖYLEDİ

Karşılaşmanın 75.dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında Canberk sağ kanattan ceza alanı içine gönderdiği ortayı iyi takip eden Harun’un vurduğu kafa vuruşunu kaleci son anda kornere çelerek net bir gol pozisyonunu önlemiş oldu. Oyunun son bölümlerinde rakip takım baskısını iyice artırırken, Kapaklıspor takımı ise kontra ataklarla Gençlerbirliği kalesine yüklenmeye çalıştı. Gençlerbirliği takımı aradığı dördüncü gole karşılaşmanın 87.dakikasında ulaştı. Cem’in ceza alanı içine gönderdiği topu iyi takip eden Rıdvan şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluştururken, karşılaşma da bu skorla tamamlanmış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.