Güreş takımı Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ İl Güreş Müsabakalarına katılıp dereceye giren Mevlana Ortaokulu Güreş Takımını makamında kabul etti.

Güreş takımı Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti
08 Mart 2016 Salı 16:42

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Mevlana Ortaokulu Müdürü Serdar İş ve Beden Öğretmeni Nevzat Doğan da hazır bulundu. Güreş takımı sporcularını çeşitli hediyeler veren Kaymakam Kubilay, “Ata sporumuz olan Güreş’te sporcularımızın derece almalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Kültürel mirasımız olan Güreş’in yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılması bizim için çok önemlidir. Sporcularımız Tekirdağ’da İlçemizi temsil ederek önemli bir başarıya imza attılar. Genç pehlivanlarımız ayrıca Marmara Bölgesi Yıldız Grekoromen Stili Güreş Şampiyonasına da katılacaklardır. Kendilerine başarılar diliyorum.  Bu önemli başarılarından dolayı okulumuzu ve sporcularımızı kutluyor, onları yetiştiren ailelerine de selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.

KÜÇÜKLER SERBEST STİL

Sporcularımız Tekirdağ’da düzenlenen okullar arası güreş müsabakalarında; Küçükler serbest stil; 25 kilogramda Mücahit Südüpak 2’nci, Mertcan Duman üçüncü, 32 kilogramda Nurettin Sarı birinci, 35 kiloda Yunus Emre Sağır üçüncü, 38 kiloda Emircan Aydoğan birinci, Furkan Zengin ikinci, 47 kiloda Yener Aydemir üçüncü oldu.

İL BİRİNCİSİ OLDULAR

Mevlana Ortaokulu Güreş Takımı Küçükler Serbest Stilde takım olarak Tekirdağ il üçüncüsü oldu. Küçükler grekoromen: 35 kiloda Mustafa Alkan ikinci, 38 kiloda Yusuf İslam Tekin birinci, 41 kiloda Abdulkadir Erden birinci, 44 kiloda Rojhat Karataş birinci, 55 kiloda Efe Ünal Akyüz ikinci oldu. Mevlana Ortaokulu, Küçükler Grekoromen dalında takım olarak Tekirdağ il birincisi oldular. Yıldız Grekoromen: 29 kiloda Metehan Duman birinci, Ali Şahin Öner ikinci, 35 kiloda Tarık Ovaz birinci, 47 kiloda Ahmet Adıgüzel üçüncü ve 53 kiloda Seyit Osman Yılmaz üçüncü olmayı başardı. Mevlana Ortaokulu, Yıldızlar Grekoromen dalında da takım olarak Tekirdağ il birincisi olmaya hak kazandılar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.