Hedef 1 Milyon Üye

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Seminer Salonu’nda yapıldı

Hedef 1 Milyon Üye
02 Ekim 2015 Cuma 16:13

FENERBAHÇELİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Yapılan tanıtım toplantısına Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Jin. Op. Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Hedef 1 Milyon Üye Satış Yöneticisi Ali Can Kutlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün proje çalışanları ve Çerkezköy’de yaşayan Fenerbahçeliler katıldı.

BROŞÜRLER DAĞITILDI

Günün öğle saatlerinde Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi yemekhanesinde hastane çalışanlarına broşür dağıtılarak proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve isteyen taraftarlıkların üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

BAŞVURU NOKTALARI BELİRTİLDİ

Hastanenin mesai saati bitiminde Seminer Odası’nda Çerkezköy halkına açık bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi üye adayı olmak için hedef1milyonuye.com, Fenerbahçe Spor Kulübü Merkez Binası, Şubeleri ve Dernekleri, Fenerium Mağazaları ve Denizbank Şubelerinden başvuru yapılabileceğini belirten yetkililer üyelik başvuru formu ve dilekçelerinin başvuru noktalarına teslim edilebileceğini aktardı.

GEREKLİ BELGELER

Üye adaylığı başvurusu için Başvuru Formu ve Dilekçe, Savcılıktan Sabıka Kaydı, Kimlik Fotokopisi ve 1 adet fotoğrafın yeterli olduğunu belirten yetkililer Fenerbahçe’ye gönül veren tüm taraftarları Kulübün resmi üyesi olmaya davet etti.

HEDEF DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLMAK

Bilgilendirme toplantısında kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Hedef 1 Milyon Üye Satış Yöneticisi Ali Can Kutlu, “Fenerbahçe’yi bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan Büyük Fenerbahçe’nin Büyük Taraftarları… Sevdanızı bir adım daha ileri taşımanız için sizi Büyük Fenerbahçe Ailesinin resmen bir üyesi olmaya davet ediyoruz. Üye sayısıyla ve mali yapısıyla dünyanın en büyük kulübü olmayı hedefleyen Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe’ye resmen üye olabilmeniz için size önemli bir fırsat sunuyor. Fenerbahçe’nin geleceğinde söz sahibi olmak ve de en önemlisi, Fenerbahçe’nin büyüklüğünü görmesi gerekenlere göstermek için Fenerbahçe’nin resmen bir üyesi olun.” ifadelerini kullandı.

GÜNDE 40 ARAMA, YILDA 36 MİLYON $

Toplantıda ayrıca Fenerbahçe Yandex’i de tanıtan yetkililer, Fenerbahçeli tüm taraftarları Fenerbahçe Yandex kullanmaya davet etti. Öncelikle Fenerbahçe Yandex’in bilgisayar, telefon ve tabletlere nasıl kurulacağını anlattıktan sonra sistemin işleyişi hakkında bilgiler veren yetkililer, “Her taraftarımız günde ortalama 40 arama yaparak yılda en az 12 bin arama yapmış olacak. Bu şekilde bir kişi kulübümüze yıllık 36 $’lık katkıda bulunmuş olacak. Bir milyon taraftarımız arama yaparsa kulübümüz yıllık 36 milyon $’lık bir gelir elde edebilecek. Elde edilen gelirin üst sınırı olmayacak yani her bir taraftarımız günde 40 yerine 80 adet arama yaparsa gelirimiz kişi başı 72 $ olabilecek. Böylece kulübümüz, taraftarımızın istediği büyük transferleri gerçekleştirecek ve büyük hedeflere ulaşacak.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.