Heyecana kar molası

Geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken 19. hafta Süper Amatör Lig karşılaşmaları ile 1. Amatör Küme A Grubu son hafta maçları yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile oynanamadı. Bir çok takımın maç sahasına dahi gidemediği haftada maçlar ileri bir tarihe ertelendi.

Heyecana kar molası

FUTBOLA KAR ENGELİ

Geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig müsabakalarına kar ve tipi engeli.

Yoğun tipi ve kar nedeni ile futbol sahalarının futbol oynamaya elverişsiz durumda olması, görüş mesafesinin düşüklüğü ve yolların kapalı olması nedeni ile bu hafta sonu Süper Lig ile 1. Amatör Lig'de oynanması gereken maçların tamamı tatil edildi.

KRİTİK MAÇLAR VARDI

Süper Ligin 19. hafta karşılaşmalarının oynanacağı haftada zirve mücadelesi ve düşme hattında birbirinden kritik maçlar oynanacaktı ancak hava muhalefeti nedeni ile müsabakalar tatil edildi. Süper ligin hem zirvesi hemde düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor ile Volkanspor, Çorlu Sanayispor ile Çorluspor ve Veliköyspor ile Hayraboluspor karşı karşıya geleceklerdi.

Son haftalarda düşüşe geçen Malkaraspor ise kendi evinde yine düşme hattında dolaşan Akçeşmespor'u konuk edecekti ancak hava muhalefeti nedeni ile tüm karşılaşmalar ileri bir tarihe ertelendi.

1. AMATÖR'DE ŞAMPİYON BELİRLENECEKTİ

1. Amatör Lig B Grubu'ndan fazla takım olduğu için devam eden 1. Amatör Lig A Grubu'nda ise 18. hafta olan son hafta karşılaşmaları oynanacak ve bu karşılaşmalardan sonra Süper Amatör Lige yükselecek olan diğer takım belirlenecekti.

1. Amatör Lig A Grubu'nda 35 puanla Sağlık Mahallesispor lider, 32 puan ile K. Barbarosspor 2. sırada bulunuyor.

Hava muhalefeti nedeni ile oynanamayan şampiyonu belirleyecek olan müsabakalarda lider Sağlık Mahallesispor deplasmanda 17 puan ile 7. sırada bulunan Müreftespor, diğer şampiyonluk adayı K. Barbarosspor ise 18 puanla 6. sırada bulunan 100. Yılspor ile karşı karşıya geleceklerdi. Ancak hafta sonu meydana gelen yoğun kar ve tipi şampiyonun belirlenmesini de engelleyerek takımların bir hafta daha heyecanda bıraktı.

KÜME KİM DÜŞECEK?

1. Amatör Lig A Grubu'nda şampiyonun belirlenememesinin haricinde 2. Amatör Lige de kimin düşeceği belirsiz kaldı.

Son hafta oynanması gereken 1. Amatör Lig A Grubu 18. haftasında 6 puan ile 9. sırada bulunan Muratlı Kurtuluşspor ile 7 puanla 8. sırada bulunan Muratlıspor karşı karşıya gelecek, kümeye düşen ekip belirlenecekti.

İki Muratlı ekibinin yapacağı müsabakanın sonunda birisinin 2. Amatör Lige düşeceği 18. haftada, 2. Amatör Lig yolcusu Muratlı ekibi de kar yağışına takıldı.

İki Muratlı ekibi arasında ligin ilk yarısında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı Muratlı Kurtuluşspor 5 - 4 kazanmasını bilmişti.

BASKETBOL'DA HAVA MUHALEFETİNE TAKILDI

Hafta sonu oynanması gereken Süper Lig ve 1. Amatör Lig müsabakalarının haricinde Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar basketbol ligleri de hava muhalefetine takıldı.

Yıldız Erkekler Ligi temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor ile Malkaraspor, Yıldız Kızlar Ligi temsilcimiz Y. Çerkezköyspor ile Tekirdağ Çiftlikönüspor'un karşı karşıya geleceği hafta müsabakaları tatil edilerek ileriki bir tarihe ertelendi.

Önümüzdeki hafta sonu meteorolojiden yapılacak olan hava tahmin raporlarına göre müsabakaların oynanıp oynanmayacağı açıklanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.