Kapaklı İmam Hatip'ten İl Üçüncülüğü

İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen 'Arapça Şiir Okuma' ve 'Arapça Şarkı Söyleme' yarışmalarına Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu. Ferdi olarak Kapaklı'ya birincilik getiren Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu; okul düzeyinde de Tekirdağ üçüncülüğü elde etti

Kapaklı İmam Hatip'ten İl Üçüncülüğü
04 Nisan 2016 Pazartesi 15:02

ARAPÇA ŞİİR OKUMADA İL BİRİNCİSİ ÇIKARDILAR

Tekirdağ ili genelinde düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları arası Arapça Şiir Okuma ve Arapça Şarkı Söyleme yarışmalarında Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri büyük başarılara imza attı. Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Fatma Önder, Arapça Şiir Okuma dalında İl Birinciliği elde ederken; İmam Hatip Ortaokulu da Arapça Şarkı Söyleme dalında İl Üçüncüsü oldu.

NALBANT TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, "Başta okul müdürümüz Yavuz Kayaalp olmak üzere, idareci, öğretmen, öğrenci, veli, okul aile birliği üyeleri ve emeği geçen herkesi tebrik ederim." diyerek kazanılan başarılar için teşekkürlerini dile getirdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.