Kapaklı Kartal Spor deplasmanda 5-2 galip

Tekirdağ 2. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden Kapaklı Kartal Spor Kulübü, Güngörmez Spor ile Saray Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Kapaklı Kartal Spor deplasmanda 5-2 galip
02 Mart 2015 Pazartesi 18:52

 GÜNGÖRMEZ İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Güngörmez Spor ile, Saray Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelen Kapaklı Kartal Spor Kulübü, karşılaşmaya Ömer, Yunus, Berkay, Alpay, Onur, Abdullah, Arda, Aykut, Tolga, Furkan ve Uğurcan 11'i ile başladı.

6 PUAN İLE 3. SIRADA YER ALIYOR

Tekirdağ 2. Amatör Lig D Grubu takımlarından Kapaklı Kartal Spor Kulübü, ligin 3. haftasında deplasmanda Güngörmez Spor ile karşı karşıya geldi. Ligde oynadığı ilk maçta Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü'nü 3-1 mağlup eden Kapaklı Kartal Spor Kulübü, bu hafta da Güngörmez Spor'u 5-2 mağlup ederek ligde 6 puan ile 3. sırada yer aldı.

5-2 KAZANMAYI BİLDİ

Mücadele her iki takımında etkili oyunu ile başladı. İki takımında galibiyet için yüklendiği karşılaşmayı Kapaklı Kartal Spor, 18. ve 65. dakikada Uğur, 26. dakikada Aykut, 40. dakikada Uğurcan, 77. dakikada Furkan'ın golleri ile 5-2 kazanmayı bildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.