Kapaklı Spor Dükkanlı'ya emanet

Kapaklı Spor'un olağan kongresi Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Seçime tek listeyle giren Hasan Dükkanlı Kapaklı Spor'un yeni başkanı oldu.

Kapaklı Spor Dükkanlı'ya emanet
23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:07

BELEDİYE MECLİS SALONU'NDA GERÇEKLEŞTİ

Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan Kapaklı Spor Olağan Kongresi'ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Spor eski Başkanı Adem Yavaş, seçime tek listeyle giren Kapaklı Spor yeni Başkanı Hasan Dükkanlı, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile Kapaklı Spor yöneticileri katıldı.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Kapaklı Spor'un Olağan Kongresi 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 2016 yılının tahmini gelir ve giderlerinin hesaplanıp görüşülmesinin arından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmasıyla devam eden kongrede Mandalı, "Mevcut stadımız için tribün projemiz hazırlandı. En geç 2017 yılının sonunda kendi imkanlarımız yada kat karşılığı bir çalışma ile Kapaklıya spor salonu kazandırmak istiyoruz.  Bilindiği üzere kapaklı stadımızda tribün projesi hazırlıyorduk ve bu proje geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bu projeyi Spor Bakanlığı’na yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah Kapaklı’ya hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

KARAAĞAÇ'A STAD DÜŞÜNCESİ

Karaağaç Mahallesi'nde de stat yapmak istediklerini fakat stat alanında mülkiyet sorunu olduğunu belirten Mandalı, kamulaştırmayla bu problemin ortadan kaldırılabileceğini dile getirdi.

 KULÜPLERİMİZİN ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Kapaklı Sporumuzun bugün kongresini gerçekleştiriyoruz." diyen Mandalı, "Yeni başkanımız Hasan Dükkanlıya hayırlı olsun diyoruz. Adem Yavaş Başkanımıza da bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Kapaklı Belediyesi olarak tüm kulüplerimizin arkasında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Spor eski Başkanı Adem Yavaş, "Benden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Mehmet Akman ve Selami Hekimoğlu’na teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımız Hasan Dükkanlı’ya da hayırlı olsun diyorum. Kapaklıspor’un kurtuluşu ve başarısı için tek yolun altyapı olduğunun unutumamasını ve altyapıya gereken önemin verilmeye devam etmesini diliyorum." dedi.

DÜKKANLI'NIN LİSTESİ

Kapaklı Spor eski Başkanı Adem Yavaş'ın ardından konuşan Kapaklı Spor yeni Başkanı Hasan Dükkanlı, aldıkları bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarını ifade etti. Hasan Dükkanlı’nın asil listesinde Seçkin Dilsiz, Hüseyin Biyik, Anıl Aydın, Mehmet Aktürk, Selami Hekimoğlu, Kenan Aşer, Şefkat İnce ve Mehmet Akman isimleri yer aldı. Asil Denetim Kurulu listesi ise Canel Çoban, Metin Arabacı ve Adem Yavaş isimlerinden oluştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.