Kapaklıspor çalışmalara hız verdi

Bu sezon tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükselen temsilcimiz Kapaklıspor, yeni sezon hazırlıklarına hız verirken bu hafta sonu tam kadro ile toplanarak sezonun ilk toplantısını da yapacak.

Kapaklıspor çalışmalara hız verdi
06 Ağustos 2008 Çarşamba 00:00

EKSİKLER KAPATILIYOR

Çalışmalara yaklaşık 2 hafta önce başladıklarını ve yavaş yavaş tempoyu yükselttiklerini belirten Kapaklıspor antrenörü Zafer Çavuş "Yaklaşık 2 hafta önce başladığımız çalışmalarımızda tempoyu yavaş yavaş yükseltmeye başlıyoruz. Yeni arkadaşların da aramıza katılmaları ile sezona daha iyi hazırlanacağız. Şimdiden eksiklerimiz kapatmaya başladık. Sezon başlamadan tam performansa çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

KADRO GÜÇLENDİRİLİYOR

Yeni sezona tam kapasite ile girmek istediklerini ancak bunun için tam kadro haline gelmeleri gerektiğini belirten Kapaklıspor antrenörü Zafer Çavuş "Şu anda yeni sezon hazırlıklarımıza idmanlar haricinde transfer çalışmalarımız ile devam ediyoruz. Çok kısa bir süre sonra transfer çalışmalarımızı sonlandıracağız. Gerek yeni transferlerimiz gerekse de çalışma tempomuz ile Kapaklıspor'un gücünü arttırıyoruz" dedi.

SÜRPRİZ TRANSFERLER OLACAK

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve 5 oyuncu ile anlaştıklarını belirten Kapaklıspor antrenörü Zafer Çavuş sezona sürpriz transferler ile gireceklerini söyledi. Şu anda transfer çalışmalarını derinden ama büyük bir hızla ilerlettiklerini belirten Zafer Çavuş "Şu ana kadar toplam 5 oyuncu ile anlaşma sağladık ve imza attırdık. Küçük Yoncalıspor'dan Cihan, 75.Yılspor'dan Cemil ile Vizespor'dan Çoşkun ve Büyükyoncalıspor'dan Serdar ve Serkan ile anlaşma sağlayarak bu arkadaşları kadromuza kattık"

AYRILANLARIN YERİ DOLACAK

"Askerde olan oyuncularımız var, yeni sezonda işleri nedeni ile takımda olamayacak olan arkadaşlar var. Bu arkadaşların yerini doldurmak için araştırmalarımız sürüyor. Bu arkadaşların yerini doldurmamız gerekiyor. Çünkü bu sene tarihimizde ilk kez mücadele edeceğimiz Süper ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bunun tek şartı da çok çalışmaktan ve güçlü bir kadro yapısından geçiyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

HEDEF ZİRVE OLACAK

"Bu sezon ilk kez mücadele edeceğimiz Süper ligde tecrübesiz bir ekibiz. Ancak buna rağmen Kapaklıspor son derece güçlü ve kaliteli, bir o kadar da köklü bir kulüp. Bu yüzden Kapaklıspor'a zirve hedefi yakışır. Biz de hedefimizi zirve olarak belirledik. Ligde iyi takımlar var, bir çok ekip zirveye, şampiyonluğa oynayacak. Ancak bizim de hedefimiz zirve olacak. Bunun için de çalışmalarımıza yüksek tempo ile devam edeceğiz" dedi.

KUPAYI ALDILAR

1. amatör ligi şampiyon olarak tamamlayan Kapaklıspor şampiyonluk kupasını da önceki gün aldı. Şampiyonluk kupasını diğer kupaların arasına koyacaklarını belirten Zafer Çavuş "Tekirdağ 1. Amatör Lig 2007 - 2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştık. Bu şampiyonluğumuzun kupalarını geçtiğimiz gün Tekirdağ'da aldık. Geçen yıl emeği geçen başta futbolcularımız, Başkan Yardımcısı Özcan Mandalı, Ana sponsorlarımız Varol Beton'a, Sapko Giyim'e, sağlık malzemelerimizi karşılayan Mutlu eczanesine, deplasman maçlarımızda ulaşımımızı sağlayan İkizler Turizm ve Doğaçlar Nakliyat grubu ile Başkanımız İrfan Mandalı'ya teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda Süper amatör ligde daha büyük destek ile arkamızda olacaklar ve bize destek verecekler" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.