Kapaklıspor transferde hız kesmiyor

Süper Amatör ligine şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Kapaklıspor yönetimi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üç sezondur Kapaklıspor formasını terleten Serdar İşar ile yeniden anlaşan Kapaklıspor son olarak da BAL Ligi ekiplerinden Çorlu 1947 takımından Yiğit Deveci’yi renklerine bağladı

Kapaklıspor transferde hız kesmiyor
22 Haziran 2016 Çarşamba 18:03

KAPAKLISPOR TRANSFER ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
 
Süper Amatör ekiplerinden Kapaklıspor liglerin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni oluşan yönetimiyle adından sıkça söz ettirmeye başlayan Kapaklıspor takımı sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak istiyor. Kapaklı temsilcisi transfer çalışmaları kapsamında 1997 Doğumlu olan ve 2011 sezonunda futbola Kapaklıspor da başlayan, son üç sezondur genç yaşına rağmen süper amatörde ilk 11 de şans bulan Serdar İşar ile yeniden sözleşme imzaladı.
 
TAKIMDA KALMASINI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
 
2014/2015 sezonunu 13 golle tamamlayan profesyonel takımlar olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki Serdar İşar yaptığı açıklamada, “Kapaklıspor benim evim, gururla taşıdığım bu formanın hakkını vermeye her zaman hazırım. Kapaklıspor’a uzun yıllar emek vermek istiyorum. Bu yıl tekrar takımda kalmamı sağlayan başta başkanım Hasan Dükanlı olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum. Yeni yönetime şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” dedi.
 
ÇORLU 1947 TAKIMINDAN GELDİ
 
Kapaklıspor takımının son gözdesi BAL Ligi ekiplerinden Çorlu 1947 takımında geçtiğimiz sezon top koşturan Yiğit Deveci oldu. 26 Eylül 1990 Kırklareli doğumlu olan ve futbola yeşilsırtspor da başlayan, sırasıyla Çerkezköyspor, Muratlıspor, Çorlu Kültürspor, Tekirdağspor, Çorlu Gençlerbirliği, Malkaraspor, Çarşambaspor ve son olarak BAL ligi ekiplerinden Çorlu 1947 formasını terletti.
 
TARAFTARIMIZA ŞAMPİYONLUK HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ
 
Kariyerine 2016/2017 sezonunda Kapaklıspor’da devam edecek olan Yiğit Deveci, imza töreninde yaptığı açıklamada, “öncelikle transferimde emeği geçen yönetim kuruluna teşekkür ederim. Benden ve yeni takımım Kapaklıspor’dan bu sezon beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum ve bu beklentiye en güzel cevabı sahada vererek takım arkadaşlarımla birlikte taraftarlarımıza ve camiamıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.