Kazanmaktan başka çare yok

TFF. 3. Lig 1. Klasman Grubunda ilk 2 haftada istediği sonuçları alamayan Çerkezköy Belediyespor yarın deplasmanda oynacağı Alibeyköyspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak rakipleriyle arasında olan puan farkını azaltmak istiyor.

Kazanmaktan başka çare yok
06 Şubat 2010 Cumartesi 00:00

Ligin üçüncü haftasında yarın oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:30. Yaptığı yeni transferle kadrosunu güçlendiren ekibimizde tek hedef var oda karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak. Ligde çok zorlu bir virajda bulunan temsilcimizin bu maçı kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Temsilcimizin ligde 19 puanı bulunurken, bu haftaki rakibimiz Alibeyköy’ün 26 puanı bulunuyor.  

Hafta içerisinde yaptığı antrenmanlarla Alibeyköyspor maçı hazırlıklarını sürdüren ve tamamlayan Çerkezköy Belediyespor daha önce rakibini deplasmanda 3-0 yenme başarısı göstermişti. Klasman Grubu ilk karşılaşmasında deplasmanda Oyak Renaultspor’a 4-0 yenilen ekibimiz ikinci hafta sahasında Lüleburgazspor’la 1-1 berabere kalmıştı.

LİGDE 3. HAFTA KARŞILAŞMALARI
Klasman Grubunun üçüncü haftasında Lüleburgazspor – Oyak Renaultspor, Alibeyköy – Çerkezköy Belediyespor, Gaziosmanpaşa – Bayrampaşa ve Bursa Nilüferspor A.Ş – Küçükköyspor karşılaşmaları oynanacak. İnegölspor üçüncü haftayı maç yapmadan tamamlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.