Kızılpınar ve Trexta galibiyet peşinde

1. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor ve Trextaspor bu hafta kendi evlerinde oynayacaklar. 9 takımlı grubunda 7 sırada bulunan Kızılpınar Belediyespor 4. sırada bulunan Büyük Yoncalıspor ile, averajla 3. sırada bulunan Trextaspor ise son sırada bulunan Şalgamlı Belediyespor ile karşılaşacak.

Kızılpınar ve Trexta galibiyet peşinde
29 Ekim 2011 Cumartesi 00:00

1. Amatör Küme B grubunda mücadele eden temsilcilerimiz Kızılpınar Belediyespor ve Trextaspor 6 hafta mücadeleleri için sahaya çıkacak. Pazar günü 14.00’de oynanacak karşılaşmalarda Kızılpınar Belediyespor sahasında Büyük Yoncalıspor’u, Trextaspor ise Veliköyspor’un sahasında Şalgamlı Belediyespor ile karşılaşacak.
KIZILPINAR ÇIKIŞ ARIYOR
Oynadığı dört maçta sahaya iyi bir performans yansıtamayan Kızılpınar Belediyespor çıkış maçı olarak gördüğü karşılaşmada Büyük Yoncalıspor ile karşılaşacak. Kızılpınar bu maçı kazanması halinde 4 basamak yükselerek 8. sıradan 4. sıraya yükselme ihtimali var.
TREXTA SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Ligin ilk haftasında tek yenilgisini alan ve o maç sonrası iyi futbolunu sahaya yansıtan Trextaspor ise Veliköy Sahası’nda karşılaşacağı Şalgamlı Belediyespor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Trextaspor’un, 1 Amatör Küme B. Grubu’nda oynadığı 4 maçı da kaybeden Şalgamlı Belediyespor karşısında rahat bir oyun sergilemesi ve net bir skorla sonuca gitmesi bekleniyor.
PUAN DURUMU VE 6. HAFTANIN PROGRAMI
Temsilcilerimizin kendi sahalarında oynayacağı haftada program ve puan durumu şu şekilde:
“Ulaş Belediyespor- Ahımehmetspor, Sarayspor - Vakıflar Güvenspor, Kızılpınar Belediyespor - Büyük Yoncalıspor, Çerkezköy Trextaspor - Şalgamlı Belediyespor.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.