Kral 2. lig için mücadele edecek

TFF 3. Lig 3. Grupta sezonu 2. bitirerek, Bayrampaşaspor ile Play-Off yarı final oynayan Sakaryaspor, ilk maçta deplasmanda rakibini Çerkezköyspor altyapısında yetişen Erçağ Evirgen'in attığı gol ile 1-0 yenmişti. Yeşil-Siyahlılar rövanş maçında da müthiş taraftar desteği ile Bayrampaşaspor’un işini ilk yarıda attığı gollerle bitirdi

Kral 2. lig için mücadele edecek
10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:26

ERÇAĞ'I YALNIZ BIRAKMADILAR

Sakaryaspor-Bayrampaşaspor 2. Lige Yükselme Play-Off  Yarı Final 2. Müsabakasını Sakarya Vali Yardımcısı M. Fatih Çicekli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakaryalı İşadamlarından Enver Toçoğlu, Halit Evin ve çok sayıda futbolsever izlerken Çerkezköy'den bir çok arkadaşı da Erçağ Evirgen'i bu maçta yalnız bırakmadı.



İLK 11'LER

Ferhan Kestanlıoğlu, Hüseyin Aylak ve Besran Duran’ın yönettiği müsabakaya Sakaryaspor Hüseyin Bilge, Canberk Ömer Özdemir,  Zafer Aydoğdu, Serdar Ümit Deniz,  Hüseyin Altuğ Taş, Fikret Topaloğlu, Talha Mayhoş (Ferhat Yazgan), Fatih Özçelik, Coşkun Yılmaz , Burak Berakoğlu ve Erçağ Evirgen’den oluşan kadro ile çıktı.

Murat Şenvardar teknik Direktörlüğündeki Bayrampaşaspor ise Sakaryaspor karşısında Yunus Emre Genç, Metin Sevinç, Recep Sonar Cihan, İlker Cihan, Bülent Kocabey, Güray Fırat, Furkan Çil, Benhur Keser (Hüseyin Akoğlu), Said Can Açıkalın, Polat Güren, Berkay Çakır ‘dan (Kubilay Serbest) oluşan kadro ile çıktı.

SAKARYASPOR FARKLI KAZANDI

Osman Özdemir Teknik Direktörlüğündeki Sakaryaspor,  Bayrampaşaspor karşısında , maçın ilk yarısını 4. ve 38. Dakikada  Fatih Özçelik  ve 16. Dakikada Hüseyin Altuğ Taş’ın attığı golle 3-0 önde tamamladı. Yeşil-Siyahlılar 76. Dakikada Ferhat Yazgan’ın attığı golle farkı  dörde çıkardı.  Müsabakayı 4-0 kazanan Sakaryaspor adını 2. Lige Yükselme Final maçına yazdırdı.

2. LİG'E YÜKSELME MÜCADELESİ VERECEK

Erçağ Evirgen'li Sakaryaspor bu Pazar İstanbul Olimpiat Stadı'nda Diyarbekirspor ile karşılaşacak ve 2. Lig'e yükselme mücadelesi verecek.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.