Lidere selam durun

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 8. haftasında namağlup lider Çorlu Kültürspor’a konuk olan 1911 Çerkezköyspor, aldığı 4 – 0’lık galibiyet sonucu averaj farkıyla zirveye oturdu

Lidere selam durun
14 Aralık 2015 Pazartesi 16:23

İLK YARI GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONUÇLANDI

Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Oğuz, Hayretin, İsmail, Tuna, Gençağa, Mesut, Emrah, Hakan, Gökay ve Deniz on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden bitiş düdüğüne kadar rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen 1911 Çerkezköyspor, ilk yarıda girmiş olduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. İlk yarı oyunu kendi sahasında kabul edip kontra ataklarla gol arayan Çorlu Kültürspor da ataklarından sonuç alamayınca taraflar soyunma odalarına 0 – 0 beraberlikle gitmek zorunda kaldı.

PERDEYİ CENGİZ AÇTI

İlk yarıda olduğu gibi karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğü elden bırakmayan 1911 Çerkezköyspor aradığı golü 49. dakikada buldu. Emrah’ın sağ kanattan yapmış olduğu ortayı iyi takip eden Cengiz, yaptığı düzgün vuruşla takımını 1 – 0 öne geçiren golü kaydetti.

EMRAH FARKI 2’YE ÇIKARDI

Dakikalar 59’u gösterdiğinde bu kez sahneye Emrah çıktı. Gönderilen uzun topta Çorlu Kültürspor defansının arkasına güzel bir koşu gerçekleştiren Emrah Çilingir topu kontrol etti. Kalecinin önde olduğunu gören Emrah, yaptığı aşırtma vuruşla 1911 Çerkezköyspor’u 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

3. GOL HAKAN’DAN

 Karşılaşmanın 67’nci dakikasında farkı 3’e çıkaran gol geldi. Sağ kanatta topla buluşan Deniz Sert, karşısındaki rakibini oyundan düşürerek arka direkte pas bekleyen Hakan Tice’yi gördü. Deniz’in düzgün pasında topla buluşan Hakan topu ağlara göndererek takımını 3 – 0’lık üstünlüğe taşıdı.

SON SÖZÜ GÖKAY SÖYLEDİ

Maçın kalan dakikalarında ayağa paslarla kontrollü bir oyun sergileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmanın son dakikalarında Gökay Alpçoğan ile farkı 4’e çıkardı. Savunma oyuncularını oyundan düşürerek Çorlu Kültürspor kalecisiyle karşı karşıya kalan Gökay, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti (4 – 0).

“MUHAKKAK KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI”

Çorlu Kültürspor deplasmanından aldığı 4 – 0 ‘lık galibiyetle liderin namağlup unvanına son vererek averaj üstünlüğüyle zirveye oturan 1911 Çerkezköyspor Tenknik Direktörü Sefer Ekizoğlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunarak, “Bizim için riskli bir maçtı. Muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolcularım, maçın son anına kadar oyun disiplininden taviz vermedi. 4-0’lık skor kadar ortaya koyulan güzel futbol da bizi çok mutlu etti. Bunun dışında lider Çorlu Kültürspor’a ilk mağlubiyetini tattırdığımız için de ayrıca mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Çorlu Kültürspor maçıyla birlikte cezalarının sona erdiğini de hatırlatan Ekizoğlu, “Şu an için başka cezamız yok. Artık önümüzdeki Kapaklıspor maçına konsantre olacağız. Bu maçta seyircimizin de desteğini arkamıza alıp, yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN’DAN PRİM SÖZÜ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narın’la birlikte karşılaşmayı takip eden Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş da maç hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Biz, en başından beri takımımızın gücünün farkındayız. Fakat yaşadığımız bazı olumsuzluklar ligde istemediğimiz puan kayıplarına neden oldu. Ama çabuk toparlandık. Zor bir deplasmanda ligin namağlup ekibi ile karşılaştık ve maçı 4-0 kazandık. Herkese gerçek gücümüzü gösterdik. Bu dakikadan sonra amacımız, liderlik koltuğunu kimselere kaptırmadan ligi şampiyon tamamlamaktır.” dedi. 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın da alınan bu galibiyet için futbolcularına prim sözü verdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.