Milli sporcu verdiği sözü tuttu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından organize edilen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda 37 kiloda 1. olan milli sporcu Alperen Ayaz’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Milli sporcu verdiği sözü tuttu
17 Kasım 2017 Cuma 10:58

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER
19. Balkan Taekwondo Şampiyonası, 10-12 Kasım tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde Edirne’de Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada 37 kiloda şampiyon olan milli sporcu Alperen Ayaz, Milli Takım Antrenörü Bilal Güzel ve Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, teşekkür ettiler.
8 ÜLKEDEN 556 SPORCU KATILDI
Şampiyonaya 8 ülkeden 556 sporcunun katıldığını kaydeden Milli Takım Antrenörü Bilal Güzel, “Şampiyonada Türkiye, 46’sı altın, 21’i gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 127 madalya ile ilk sırayı aldı. Sırbistan’ın 2’nci sırayı aldığı şampiyonada 3’üncülüğü Bosna Hersek elde etti. Türkiye, müsabaka dalında 33 altın, 17 gümüş ve 57 bronz madalya kazandı. Türk sporcular, poomsae kategorisinde ise 13 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı” dedi.
VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUĞUM İÇİN MUTLUYUM
Turnuva önce Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a makamında gerçekleşen ziyarette madalya sözü verdiğini anımsatan milli sporcu Alperen Ayaz, “Başkanımıza verdiğim sözü tuttuğum için çok mutluyum” dedi. Alperen Ayaz final müsabakasında karşılaştığı Bulgar rakibini 23-3 mağlup ederek 37 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. Balkan Şampiyonu olan sporcu Alperen Ayaz birincilik kürsüsüne çıkarak Türk Bayrağını dalgalandırdı ve İstiklal Marşı’nı okuttu.
ALPEREN AYAZ’I TEBRİK EDİYORUM
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Milli sporcumuz Alperen Ayaza, elde ettiği bu önemli başarıyla bir kez daha göğsümüzü kabarttı, gururumuz oldu. Öncelikle elde ettiği bu başarıdan dolayı kendisini tebrik ediyor, kendisine ve tüm Çerkezköylü sporcularımıza spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Başkan Akay, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.