Milli sporcumuz Oğuzhan Genç Dünya Şampiyonu

18-24 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Karate Şampiyonasında Çerkezköy’ü temsilen milli formayı giyen sporcumuz Oğuzhan Genç Dünya Şampiyonu oldu

Milli sporcumuz Oğuzhan Genç Dünya Şampiyonu
02 Ağustos 2016 Salı 09:02

KIRIK ELLE MÜSABAKA
 
Müsabakalardan 3 gün evvel antremanlarda aldığı bir darbe ile eli kırılan sporcumuz, bunun motivasyonunu bozmasına izin vermedi. Maça kadar ilaç ve buz tedavisi ile idare eden sporcumuz, müsabaka günü kırık eli ile çıktığı tatamide gösterdiği performansla Altın madalya alarak başarısını taçlandırdı.
 
MADALYA SAYIM FAZLA OLABİLİRDİ
 
Milli sporcumuz Oğuzhan Genç, "Ferdi Kata, Takım kata ve Takım kumite olmak üzere 3 farklı siklette mücadele edecektim. Elimdeki kırık korkunç derecede şişmiş, avuç içlerime kan oturmuştu. İlk maçım olan takım kata da derecemi yaptıktan sonra antrenörüm diğer maçlara girmeme izin vermedi aksi halde, inanıyorum ve eminim ki madalya sayım daha fazla olacaktı yine de aldığım 1 madalyaya da seviniyor bundan gurur duyuyorum” dedi.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
2. Dünya Şampiyonluğunu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Genç “4 yılda bir yapılan Dünya şampiyonalarının bir önceki 2012 yılında Venezuela da yapılmıştı buradan 1 altın 1 gümüş madalya ile dönmüştüm, şimdi yine 1 altın alarak peş peşe 2. Dünya şampiyonluğunu yaşadım çok sevinçliyim bana destek veren her zaman yanımda olan Aileme, Abim ve Patronum Çetin Group yönetim kurulu başkanı Sayın Ahmet Çetin’e, Çetin Group’taki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah 3. Dünya şampiyonluğunu görmek nasip olur, sıradaki hedefim olimpiyat şampiyonluğu, zaten bir olimpiyat 2.’liğim var bunu yükselterek olimpiyat şampiyonluğunu almak istiyorum" dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.