Minik Kasparovlar Kaymakam amcalarını ziyaret etti

23-29 Ocak tarihleri arasında Antalya Starlight Otel’de gerçekleştirilen 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında dereceye giren Tepe İlkokulu/Ortaokulu Öğrencileri Ece Naz Sönmez ve Ada Çetin’i Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay makamında kabul etti

Minik Kasparovlar Kaymakam amcalarını ziyaret etti
09 Mart 2016 Çarşamba 15:27

ZİYARETTE KURUM AMİRLERİ DE YER ALDI

Düzenlenen ziyarete Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Tepe İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin ve öğrencileri turnuvaya hazırlayan Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi ve aynı zaman da sınıf Öğretmeni Remzi Yakut da katıldı.

YUNANİSTAN’DA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Satranç Şampiyonu öğrencilerimizin Çerkezköy’ün yıldızları olduklarını söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılan Öğrencimiz Ece Naz Sönmez 2.236 katılımcı arasından Türkiye ikincisi olmuştur. Öğrencimiz Ada Çetin de 8. olmuştur. Satranç Turnuvasında 2. olan öğrencimiz Ece Naz Sönmez, 16-26 Haziran tarihleri arasında Yunanistan’ da yapılacak olan Avrupa Okullar Arası Satranç Turnuvasında ülkemizi temsil edecektir” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ece Naz Sönmez’e başarılar dileyen Kaymakam Kubilay, “her iki öğrencimiz de Milli Takıma seçilmişlerdir. İlçemizin adının duyurulmasında ve bu büyük başarıdan dolayı öğrencilerimizi, öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Remzi Yakut’u, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve okulumuzu kutluyorum. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Bundan sonraki yarışmalarda ve derslerinizde başarılar diliyorum. Ailelerinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum” açıklamasında bulundu.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı konuşmanın ardından küçük kasparovlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.