Şampiyon 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı şampiyon oldu. Turnuvanın ikincisi Pakize Narin Anadolu Lisesi olurken Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi üçüncülüğü elde etti. Maçların sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyanın dışında Çerkezköy Belediyesi’nin hazırlatmış olduğu hediyeler de takdim edildi

Şampiyon 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı
05 Haziran 2015 Cuma 17:54

 SPORSEVERLER SALONU DOLDURDU

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ve Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın üçüncülük ve final maçının oynanmasıyla turnuva sona erdi. Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın şampiyon olarak ayrıldığı geceye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ve çok sayıda sporsever katıldı.

TUGAY İLK SETİ RAHAT ALDI

Özkan Küçükkapdan ve Sunay Çavuşoğlu hakem ikilisinin yönettiği final maçı karşılıklı sayılarla başladı. Başa baş ilerleyen mücadelede 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ilk teknik molaya 8 – 6 önde girdi. Molanın ardından oyunun kontrolünü yavaş yavaş eline geçirmeye başlayan Tugay, oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. Yoğun taraftar desteğinin verdiği moralle de art arda sayılar bulan Tugay, ikinci teknik molayı da 16 – 9 önde tamamladı. Farkın git gide açılmasıyla oyundan düşmeye başlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi, ikinci teknik molanın ardından sadece 3 sayı alabildi ve ilk seti 25 – 12 kaybetti.

TUGAY 2 – 0 ÖNE GEÇTİ

Setlerde 1 – 0 önde olmanın da verdiği moral ve avantajla ikinci sete de rakibine oranla üstün bir oyunla başlayan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, ilk teknik molaya 8 – 3 önde girdi. İlk teknik molanın ardından Pakize Narin Anadolu Lisesi biraz toparlanmış gibi bir görüntü çizse de ikinci teknik molaya 16 – 8 geride girmekten kurtulamadı. İlk sette olduğu gibi ikinci teknik molanın ardından rakibine fazla sayı şansı tanımayan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, ikinci seti 25 – 14 kazanarak setlerde 2 – 0 öne geçti.

PAKİZE NARİN SİLKELENDİ

Üçüncü set, iki takım açısından da kontrollü bir oyunla başladı. Taraflar basit hata yapmamak için hücumdaki sertliklerini düşürdüler ve karşılıklı sayılarla ilerleyen sette 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ilk teknik molaya 8 – 6 önde girdi. Maçın tehlikeye gireceğini anlayan Pakize Narin Anadolu Lisesi, molanın ardından büyük bir geri dönüş örneği gösterdi ve yakaladığı 8 – 0’lık seriyle bir anda 14 – 8 öne geçti. Üstün oyununu sürdüren Pakize Narin Anadolu Lisesi, ikinci teknik molaya 16 – 11 önde girmeyi başardı. Molanın ardından farkın kapanmasına izin vermeyen Pakize Narin Anadolu Lisesi, üçüncü seti 25 – 19 kazanarak setlerde durumu 2 – 1’e getirdi.
 

ŞAMPİYON 3. ZIRHLI TUGAY

Dördüncü sete hızlı başlayan taraf 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı oldu. Sete 5 – 1’lik bir seriyle başlayan Tugay, ilk teknik molaya da 8 – 5 önde girdi. Mola sonrası başarılı hücumlarla ve sıkı savunmayla setin kontrolünü elinden bırakmayan Tugay, ikinci teknik molaya da 16 – 9 önde girmeyi bildi. Oyun disiplininden kopmayarak art arda sayılar bulan ve rakibine kolay sayı şansı vermeyen 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı dördüncü seti de 25 – 15 önde bitirerek maçı 3 – 1 kazandı ve Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINDA GÜLEN TARAF ÇTSOAL

Öte yandan günün diğer maçında Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi üçüncülük için karşı karşıya geldiler. Rakibine oranla baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 25 – 14, 26 – 24 ve 25 – 19’luk skorlarla maçı 3 – 0 kazandı ve turnuvada üçüncülüğü elde etti.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI METİN AYSAL’DAN

Maçların tamamlanmasının ardından kupa ve madalya töreni için takımlar salonda yerlerini aldı. Ödül töreni turnuvayı 3. sırada tamamlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden başladı. ÇTSOAL takımının kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal takdim etti.

BAŞKAN VAHAP AKAY TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Final maçını 3 – 1 kaybederek ikinci olan Pakize Narin Anadolu Lisesi oyuncularının kupa ve madalyaları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi. Seremonideki tüm oyuncuları tek tek tebrik eden Vahap Akay, sporseverlere seyir zevki yüksek ve centilmence mücadeleler izlettikleri için takımlara teşekkür etti.

TUĞGENERAL MEHMET OZAN ŞAMPİYONLUK KUPASINI TAKDİM ETTİ

Turnuvanın en başarılısı, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, kupa ve madalyalarını, komutanları olan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan’ın elinden aldı. Mehmet Ozan tüm oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

TURNUVANIN GİZLİ KAHRAMANLARI HAKEMLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, turnuvanın gizli kahramanları olan hakem ikilisi Özkan Küçükkapdan ve Sunay Çavuşoğlu’nu da tebrik etmeyi unutmadı. Adil yönetimlerinden dolayı hakemleri tebrik eden Başkan Vahap Akay, verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

TARAFTARLAR SALONU COŞTURDU

Final maçına renk katan bir diğer etkense takımları desteklemeye gelen sporseverlerdi. Yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı desteklemeye gelirken, 50 kişiye yakın bir Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrenci grubu da sahada ter döken öğretmenlerini desteklemeye geldiler. Fair – Play bir şekilde takımlarını destekleyen ve hakaret içermeyen tezahüratlarla karşı tarafın moralini bozmaya çalışan taraftarlar Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu tribünlerini bayram yerine çevirdiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.