Şampiyon HFZ Anadolu Lisesi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu, finalde Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 3-1 yenen Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi oldu

Şampiyon HFZ Anadolu Lisesi
29 Mayıs 2017 Pazartesi 10:12

FİNALE HACI FAHRİ ZÜMBÜL ANADOLU LİSESİ DAMGASI
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçları oynandı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonunda finalde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, rakibi Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, üçüncülük maçında 75. Yıl Ortaokulu’nu 3-1 yenen Gülerçin Koleji de turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI GÜLERÇİN’E GİTTİ
İlk olarak turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için Gülerçin Koleji ile 75. Yıl Ortaokulu karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ardından setleri 25-13, 25-19,25-17 alan Gülerçin Koleji rakibine sadece bir seti 25-17 kaybetti ve turnuvanın üçüncüsü olmayı başardı.
KUPA TÖRENİ YAPILDI
Turnuvanın üçüncüsünün belli olmasının ardından şampiyonluk için Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ve Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiler. Final maçının setlerini Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 25-9, 25-17 ve 25-11 kazanırken, rakibi Halit Narin Anadolu Lisesi ise sadece ikinci seti 25-23 almayı başardı. Baştan sona Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin üstünlüğü ile oynanan müsabakanın ardından Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Uğur Erem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından verildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.