Şampiyonlardan Başkan Mandalı’ya ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü. Öğrenciler, kazandıkları başarının ardından Okul Müdürü Murat Öz’le birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Şampiyonlardan Başkan Mandalı’ya ziyaret
19 Şubat 2018 Pazartesi 19:39

DESTEK SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı “Çocuklarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah başarıları daim olsun. Biz her zaman onların yanındayız. Elimizden ne geliyorsa imkanlarımız ölçüsünde destek sağlamaya devam edeceğiz. İnşallah bu başarılar daha iyiye daha güzele gidecek ve  tüm çocuklarımıza  örnek olacaksınız. Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor ve ziyaretiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
DERECEYE GİRENLER
Katıldıkları her turnuvadan dereceyle girenler; Erem Aydın, Minel Aşık, Irmak Yıldız, Feyza Cesur, Sude Çakır ve Aybüke Gerçek, Tekirdağ Okul Sporları kapsamında 2017-2018 Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasında da birinciliği yakaladı. Satranç takımında yer alan öğrencilerden Erem Aydın, 20-26 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında 9 yaş kızlarda Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.