Şampiyonu Çerkezköy belirleyecek

Süper Amatör Lig'de şampiyon bu hafta oynanacak maçlar ile birlikte belirlenecek. Ligde şampiyonluk yarışında bulunan iki Çorlu ekibi Çorluspor 1947 ve Çorlu Gençlerbirliğispor, Çerkezköy ekipleri 1911 Çerkezköyspor ve Çerkezköyspor ile karşı karşıya gelecek

Şampiyonu Çerkezköy belirleyecek
16 Nisan 2015 Perşembe 18:22

 Süper Amatör Lig’de son haftaya girilirken şampiyonun kim olacağı merak konusu hale geldi. İki Çorlu ekibinin yer aldığı şampiyonluk yarışında Çorluspor 1947’nin 48, Çorlu Gençlerbirliğispor’un ise 47 puanı bulunuyor. 

MURATLI BELEDİYESPORU YENMİŞTİ

Çorlu Gençlerbirliğispor geçtiğimiz hafta evinde Muratlı Belediyespor ile karşılaşmış, mücadelenin başından sonuna kadar etkili bir futbol oynayarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı.


TEK HEDEF 1911'İ YENMEK


Liderin 1 puan gerisinde olan Çorlu Gençlerbirliğispor ligin son haftasında ise deplasmanda temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesini bekleyecek. 1947’nin olası puan kaybında şampiyonluğunu ilan edecek olan Çorlu Gençlerbirliğispor’da tek hedef 1911 Çerkezköyspor maçından galip gelmek.

KENDİ EVİNDE ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMAK İSTİYORLAR

Lig lideri Çorluspor 1947 ise geçtiğimiz haftayı bay geçmişti. Bu hafta ise kendi evinde temsilcimiz Çerkezköyspor ile karşı karşıya gelecek. Çorluspor 1947'de kendi taraftarı önünde karşılaşmayı kazanıp şampiyonluk turu atmak istiyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.