Savaş; ‘Bu hafta kırılmalar olabilir’

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, hafta sonu oynanan Sitespor karşılaşmasını değerlendirdi. Savaş, diğer takımların 1911’e yönelik hırs ve azimlerini gördüklerini ifade ederek, “Bize karşı oynayan takımların büyük bir konsantrasyon ile oynadıklarının farkındayız. Bize karşı olan azimleri hırslarını görüyoruz. Bunlar bizim için düşündürücü olsa da futbolun seyir zevki açısından böyle olması bizleri de bir yandan mutlu ediyor. Kırılma anlarının yaklaşacağı haftalar geliyor. Bu hafta zirveyi paylaşan dört takımın kendi arasında maçları var. Çok önemli sonuçlar çıkabilir ve kırılmalar olabilir” dedi

Savaş; ‘Bu hafta kırılmalar olabilir’
11 Şubat 2016 Perşembe 17:59

FUTBOLCULARIMIZ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA ODAKLANDI

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu oynanan Sitespor karşılaşmasını değerlendirdi. Savaş yaptığı konuşmada, “Her zaman ki gibi nedense maçlara kötü başlıyoruz. Bunu bir türlü çözemedik ve aynı sahneleri Sitespor karşılaşmasında da yaşadık. Muratlı ve Ergene maçında çektiğimiz sıkıntıların başında futbolcularımızın kafasında Çorlu Gençlerbirliği maçı yatıyor. Gençlerbirliği maçının öneminin çok iyi olduğu biliniyor ama diğer maçlar kazanılarak Gençlerbirliği maçı önem kazanacak. İlk yarı geneline baktığımızda oyuncumuz İsmail’in talihsiz bir sakatlık geçirmesi biraz oyuncularımızda şok etkisi yarattı. Allahtan korktuğumuz başımıza gelmedi ve durumunun da iyi olması bizleri sevindirdi” diye konuştu.

HER HAFTA BİRİLERİNE DİYET Mİ ÖDÜYORUZ?

Oyuncularının gereksiz şekilde oyundan atılmalarına anlam veremediğini sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Geçen hafta Ergene maçında Deniz’in 90.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalması, bu hafta Sitespor maçında ucuz şekilde forvetimiz Hakan Tice’nin kırmızı kartla oyun dışı kalması ve o pozisyonda maçın orta hakeminin verdiği ilk sarı kartı haybeye gördün ne var ki bir maç ceza alacaksın demesi, düşündürücü oluyor. Her hafta birilerine diyet mi ödüyoruz” açıklamasında bulundu.

YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ

İlk yarı İsmail’in geçirdiği sakatlığın ardından yaşanan duraklamayla birlikte beraberlik golünü yediklerini ifade eden Savaş, “İkinci yarı farklı bir takımımızı izledik. Üstün taraftık. Sitespor takımı genç bir takım ve sürekli çalışıyorlar. İkinci yarı maçlarının zor olacağını önceden de söylemiştik. Kalecilerin bizim maçlarda oyunu soğutmaya yönelik yaptıkları yere yatmalar, hakeme itirazlar zorda olsa bu karşılaşmalarda 3 puanımızı alıp hanemize yazdırarak zirvedeki yarışımız devam ettiriyoruz. Bu hafta da Gençlerbirliği maçımız var. Geniş bir kadroya sahibiz ve gerekli takviyeleri yaptık. Bu karşılaşmadan da üç puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

BU HAFTA KIRILMALAR OLABİLİR

Muzaffer Savaş konuşmasının sonunda ise, “maçın heyecanı üstte yaşanıyor ama heyecanı üstte yaşaması gereken takımlar varken nedense alttakiler yaşıyor. Bize karşı oynayan takımların büyük bir konsantrasyon ile oynadıklarının farkındayız. Bize karşı olan azimleri hırslarını görüyoruz. Bunlar bizim için düşündürücü olsa da futbolun seyir zevki açısından böyle olması bizleri de bir yandan mutlu ediyor. Kırılma anlarının yaklaşacağı haftalar geliyor. Bu hafta zirveyi paylaşan dört takımın kendi arasında maçları var. Çok önemli sonuçlar çıkabilir ve kırılmalar olabilir” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.