Savaş; ‘hakem hatalarından bıktık’

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu oynanan Ergene Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Hakem hatalarından artık bıktıklarını ifade eden Savaş, “Hakem çok kötüydü oyun hakimiyetini tamamen kaybetti. Oyuncuların hakemi ikna etmeye çalışması, oyunu soğutma çabaları gibi bir sürü olumsuzluklar oldu. Adeta mahalle maçına döndü. Atak ve top oynamaya çalışan takımımızın hızı hakem yada rakip oyuncuların oyunu soğutmaya yönelik hareketleriyle kesildi” dedi

Savaş; ‘hakem hatalarından bıktık’
03 Şubat 2016 Çarşamba 18:22

MAÇA İSTEKLİ BAŞLADIK

Maça istekli başladıklarını ifade eden Savaş, “25.dakikada ki gol pozisyonuna kadar Deniz ve Mesut Aytemiz ile girdiğimiz net gol pozisyonları var. 25.dakikada bir hatamızla geliştirdikleri atakla golü buldular. Erken gelen golün ardından yoğun ataklarımız devam etti” diye konuştu.

İKİNCİ YARI ÜSTÜN BİR OYUN OYNADIK

Karşılaşmanın 27.dakikasında yeni transfer Tezcan ile beraberlik golüne ulaştıklarını sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Geliştirdiğimiz atakta sağ çaprazda faul yapıldı. Topun başına geçen Tezcan düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. İkinci yarı üstün bir top oynadık. Rakip kalecinin güzel kurtarışları oldu. Takımımızda oynayan kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tezcan ilk on birde başladı ve kalitesini gösterdi. Diğer oyuncularımızın da kalitesi belli zaten. Her zaman ki görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Rakip takım, karşı takımın gücünü anlayarak oyunu soğutma çabaları, sakatlık bahanesiyle yere yatıp zaman kazanma gibi olumsuz davranışlar bu maçta da oldu” dedi.

SON SÖZÜ HAKAN SÖYLEDİ

Muzaffer Savaş konuşmasının devamında ise, “Karşılaşmanın 85.dakikasında Selçuk rakip takım oyuncusu tarafından sert bir müdahale ile durdurulunca hakem frikik verdi. Topun başına bir kez daha geçen Tezcan, topu mükemmel bir vuruşla doksan diye tabir ettiğimiz alandan ağlarla buluşturdu. Golden üç dakika sonra da Hakan aldığı topla rakiplerini bir bir geçerek düzgün vuruşla topu filelere gönderdi. Karşılaşmanın son dakikalarında da Deniz Sert gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı karla oyun dışına gönderildi” açıklamasında bulundu.

HAKEMLER MAÇI KATLETTİ

Hakemlerin maçı adeta katlettiklerini ifade eden Savaş, “Hakem çok kötüydü oyun hakimiyetini tamamen kaybetti. Oyuncuların hakemi ikna etmeye çalışması, oyunu soğutma çabaları gibi bir sürü olumsuzluklar oldu. Adeta mahalle maçına döndü. Atak ve top oynamaya çalışan takımımızın hızı hakem yada rakip oyuncuların oyunu soğutmaya yönelik hareketleriyle kesildi. İki Stajyer hakemin yanlış bayrak kaldırmaları ve bu tür hakemlerin böyle maçlara nasıl verildiği çok merak ediyorum. Emniyet olmadan da maçın başlatılması da ayrı bir olay. Tedbir alınmazsa herkes istediği gibi davranır ve hoş olmayan görüntüler ortaya çıkar” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.