Site Spor şampiyonluğa doymuyor

Site Spor U11 futbol takımı Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu 6. haftasında karşılaştığı Çorlu Fener Spor’u 9 - 0 yenerek puanını 18’e yükseltti ve ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi

Site Spor şampiyonluğa doymuyor
25 Haziran 2015 Perşembe 17:03

 U12’DEN SONRA U11'DE DE ŞAMPİYON OLDU

Geçtiğimiz hafta Tekirdağ U12 Ligi C Grubu’nu namağlup lider tamamlayarak şampiyonluğu kazanan Site Spor, bu defa da U11 takımıyla şampiyonluğa erişti. Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu 6. haftasında Çorlu Fener Spor’u 9 - 0 gibi rahat bir skorla geçmeyi başaran Site Sporlu minikler, ligin bitimine bir hafta kala puanını 18’e yükselterek şampiyonluğunu ilan etti.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLABİLİRLER

Ligde şimdiye kadar yaptığı bütün maçları kazanan; rakip filelere 39 kez havalandırıp kalesinde sadece 2 gol gören U11 Site Spor futbol takımı, son maçlarını da kazanmaları halinde, Site Spor’un U12 takımı gibi ligi namağlup şampiyon bitirmiş olacaklar.

ŞAMPİYONLUK KUPASI YARIN KALDIRILACAK

Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu’nda şampiyonluğu garantileyen Site Spor, şampiyonluk kupasını, yarın saat 16.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynayacakları Çukuryurt Spor maçının ardından kaldıracaklar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.