Sitespor Sinan Kalkan ile anlaştı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor Adana Demirspor U-21 Takımından Sinan Kalkan ile yeni sezon için sözleşme imzaladı

Sitespor Sinan Kalkan ile anlaştı
01 Ekim 2015 Perşembe 16:54

LİGİ EN İYİ YERDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Sitespor geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’un alt yapısında koşturan Sinan Kalkan’ı kadrosuna kattı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Bu sezon kadromuza bir çok genç oyuncumuzu kattık. Gerçekten iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Genç oyuncularımızın yanına ise tecrübeleri oyuncuları da aldık. Anlaştığımız Sinan Kalkan’da takımımızın gücüne güç katacaktır. İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Yeni transfer Sinan Kalkan ise yaptığı açıklamada, “Bu transferin gerçekleşmesinde emeğe olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl takımımız genç oyunculardan kuruldu. Genç arkadaşlarımız ile birlikte Sitespor’u en yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.

KARİYERİNE 2008 YILINDA BAŞLADI

16 Mayıs 1994 Van Özalp doğumlu Sinan Kalkan, kariyerine 2008 yılında Büyükçekmece Tepecikspor’da futbola başladı. Ardından ise Harmanlıspor, Ortaköy Silivri, Silivrispor ve Tuncaspor’da top koşturdu. 2014 yılında Adana Demirspor ile anlaşan Sinan Kalkan 31 Mayıs 2015 tarihinde takımı ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdirmişti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.