Soydan Nakliyat’tan 1911’li oyunculara moral kahvaltısı

1911 Çerkezköyspor, 16. haftada Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesi Kahve Diyarı’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi

Soydan Nakliyat’tan 1911’li oyunculara moral kahvaltısı
02 Mart 2015 Pazartesi 18:53

 KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

1911 Çerkezköyspor Süper Amatör ligin 16.Hafta Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesi Kahve Diyarı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Soydan Nakliyatın sahibi Uğur Soydan tarafından düzenlenen kahvaltıya futbolcuların yanı sıra kulüp yöneticileri ile teknik heyette katıldı.

YÖNETİME VE OYUNCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Soydan Nakliyatın sahibi Uğur Soydan tarafından organize edilen kahvaltı programında buluştular. Kahvaltı programının ardından açıklamada bulunan Uğur Soydan, “1911 Çerkezköyspor’un sürekli arkasında ve destekçisiyiz. 1911 Çerkezköyspor’a her zaman destek olmak için hazırız. Bugünde deplasmanda yapacakları maç öncesi moral kahvaltısı düzenledik. Tüm yönetim ve oyunculara lig boyunca başarılar diliyorum” dedi.

BU AİLENİN PARÇALARI BİZLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ise, Uğur Soydan’a teşekkür ederek, “Takımımızın yanında olan böylesine güzide insanları görmek bizleri mutlu ediyor. Hep dedik biz bir aileyiz ve bu ailenin parçaları bizi yalnız bırakmıyor. Uğur Soydan arkadaşımıza düzenlemiş olduğu kahvaltı programı için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhiddin KILICASLAN - 9 yıl önce
tebri̇kler uğur soydan. çerkezköy sporumuza destekleri̇nden dolayi kutlarim.