Spor Kurs kayıtları 25 Ocak’ta bitiyor ​

Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ücretsiz spor kurslarının kayıtları başladı. Başvurular 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak

Spor Kurs kayıtları 25 Ocak’ta bitiyor ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:10

TAMAMEN ÜCRETSİZ
Kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “7 farklı branşta eğitim verilecek olan kurslarımızda her yaştan vatandaşımıza uygun aktiviteler mevcut. Halkımızın daha sağlıklı ve kaliteli zaman geçirebilmeleri, sosyalleşmeleri ve yeni beceriler edinebilmeleri adına düzenlemiş olduğumuz Spor Kurslarımız tamamen ücretsiz olup; tüm Kapaklı halkı davetlidir.” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR 16 – 25 OCAK ARASINDA
Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Kursları’ için kursiyer başvuru alımları başladı. Başvurular, 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edilerek yapılacak.

HANGİ ALANLARDA EĞİTİM VERİLECEK?
Kapaklı Belediyesi’nin, Kapaklı halkına ücretsiz olarak sunduğu Spor Kursları kapsamında Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Karate, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç alanlarında eğitim verilecek.

KURS BAŞVURU KRİTERLERİ
Karate, Kick Boks ve Taekwondo kursları 7 – 17 yaş,
Satranç kursu 7 – 13 yaş arası vatandaşlar için uygun olup;
Pilates, Zumba ve Step – Aerobik kursları için herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır.
Katılım kontenjanla sınırlıdır.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.