Stadın bakım çalışmaları sürüyor

Çerkezköy’deki amatör spor kulüplerinin karşılaşmalarını oynadıkları Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nda Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor

Stadın bakım çalışmaları sürüyor
14 Ağustos 2017 Pazartesi 10:52

600 SEYİRCİ KAPASİTELİ TRİBÜN YENİLENDİ
2017-2018 sezonunda Çerkezköy’ü temsil edecek olan tüm amatör spor kulüplerine başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Spor kulüplerimizin karşılaşmalarını oynayacakları Mustafa Uğraş Stadı’nda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalar kapsamında tribündeki demir akşamların tadilatı yapıldı. Tribün demir ve duvarları boyandı. 600 seyirci kapasiteli tribünümüzün tüm koltukları yenilendi” dedi.
YENİ TUVALETLER YAPILACAK
Mustafa Hikmet Uğraş Stadı içinde kadın, erkek ve engelli tuvaleti de yapılacağını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Soyunma odaları, hakem odası ile gözlemci odasının da bakımı ve boyası yapıldı. Yedek kulübelerindeki koltuklar yenilendi ve bakımları yapıldı. Bunların dışında sahamızın zeminin bakımı da periyodik olarak yapılmaktadır” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.