Sultanlar galibiyetle tanışmak istiyor

Arama Bayanlar 2. Lig A. Grubu’nda oynadığı iki maçta galibiyet yüzü göremeyen Barutlar İnşaat Çerkezköyspor bu hafta galibiyetle tanışmak istiyor. Bugün sahasında kendisini gibi galibiyeti bulunmayan İstanbul Temsilci Es Spor ile karşılaşacak Barutlar İnşaat Çerkezköyspor’da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak

Sultanlar galibiyetle tanışmak istiyor
29 Ekim 2011 Cumartesi 00:00

Aroma Bayanlar 2. Lig A. Grubuna iyi bir başlangıç yapmayan Barutlar İnşaat Çerkezköyspor, ligde oynadığı ilk iki maçı da kaybetmişti. Bugün saat 14.00’de Kapalı Spor Salonu’nda Es Spor’u konuk edecek Çerkezköyspor, rakibini devirerek galibiyetle tanışmak istiyor.
ES SPOR LİGİN EN ZAYIF TAKIMI
Barutlar İnşaat Çerkezköyspor Voleybol Takımı’nın sahasında konuk edeceği Es Spor ligin en zayıf takımı durumunda. Kendi altyapısından yetiştirdiği sporcularla mücadele eden Es Spor’un yaş ortalaması 17 civarında. Es Spor yönetimi de bu seneki hedeflerini ligde kalmak olarak açıklamıştı. Bu şartlar altında Çerkezköyspor’un sahasında oynayacağı maçta rahat bir oyunla sonuca gitmesi bekleniyor.
PROGRAM ŞU ŞEKİLDE
Barutlar İnşaat Çerkezköyspor’un Es Spor’u konuk edeceği haftada diğer karşılaşmalar ise şu şekilde: “Rota Koleji Gazi Gençlik - FMV Işık Spor,  Sarıyer Belediyespor  - Çanakkale Belediyespor, Şişli - Arkasspor, Karşıyaka - Kocaeli B.Şehir Belediye Kağıtspor, Salihli Belediyespor - Altınoluk Belediyespor.”
2. LİG A GRUBUNDA PUAN DURUMU
12 takımın mücadele ettiği Aroma Bayanlar 2. Lig A. Grubunda galibiyeti bulunmayan Barutlar İnşaat Çerkezköyspor set averajı ile 8 sırada bulunurken, oynadığı iki karşılaşmada set dahi kazanmayan Es Spor son sırada bulunuyor.
Aroma Bayanlar 2. Lig A. Grubunda puan durumu şu şekilde:
Sıra  Takım                                O    G   M   A   V    P
  1   Karşıyaka                            2    2    0    6    0    6
  2   Çanakkale Bld. Spor          2    2    0    6    1   6
  3   Salihli Bld.                           2    2    0    6    2   6
  4   Şişli                                      2     2    0    6    2   6
  5   Sarıyer Bld.                         2    2    0     6   3   5
  6   Altınoluk Bld.                      2    1   1     5    3   4
  7   Rota Koleji Gazi Gençlik   2    1    1     4    5   2
  8   Çerkezköy                           2    0    2    3    6   1
  9   Kocaeli B.Şehir Bld. Kağıt 2    0    2    2    6   0
  10   Arkas Spor                        2   0    2     1    6   0
  11   FMV Işık Spor                  2   0    2     1    6   0
  12   ES Spor                             2   0    2     0    6   0 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.