Süper Lig’de 10. hafta sonuçları

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 10. hafta karşılaşmaları sona erdi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda Kapaklıspor’u ağırlayan 1911 Çerkezköyspor sahadan 2 – 0 galip ayrılarak liderliğini sürdürürken; Lig sonuncusu Büyük Çınarlıspor Aşağı Sevindiklispor deplasmanından yine eli boş döndü.

Süper Lig’de 10. hafta sonuçları
22 Aralık 2015 Salı 17:08

LİDER SÜRPRİZE YER VERMEDİ

Haftaya lider giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda Kapaklıspor’u ağırladı. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan Deniz Sert’in attığı iki gol sonucu 2 – 0 galibiyetle ayrılarak puanını 24’e yükseltti ve averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. Kapaklıspor ise almış olduğu mağlubiyetin ardından haftayı 8 puanla 10. sırada tamamladı.

BÜYÜK ÇINARLI SPOR LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI

Haftanın bir diğer maçında Lig’in alt sıralarında bulunan Aşağı Sevindiklispor ile Büyük Çınarlıspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Aşağı Sevindiklispor sahadan 1 – 0 galip ayrılarak puanını 8’e yükseltirken; Büyük Çınarlıspor 1 puanla son sırada kalmaya devam etti. Maçın tek golünü Aşağı Sevindiklispor adına Onur kaydetti.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR MURATLI DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

10. hafta müsabakasında Çorlu Kültürspor, Muratlı Belediyespor deplasmanındaydı. Çorlu Kültürspor karşılaşmadan Veli ve Harun’un ayağından gelen gollerle 2 – 1 galip ayrılırken; Muratlı Belediyespor’un tek golünü Esat attı. Çorlu Kültürspor bu galibiyetle puanını 24’e çıkararak averaj farkıyla ikinci sıradaki yerini korurken; Muratlı Belediyespor 11 puanla 7. sırada kaldı.

SARAY BELEDİYESPOR DEPLASMANDA 4’LEDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig 10. haftasında Saray Belediyespor Ergene Belediyespor deplasmanındaydı. Sahadan 4 – 1’lik galibiyetle ayrılan Saray Belediyespor’un gollerini Emir, Türker ve Emre (2) kaydederken; Ergene Belediyespor’un tek golünü Baran attı. Bu sonucun ardından puanını 13’e çıkaran Saray Belediyespor 6. sıraya yükselirken; Ergene Belediyespor 6 puanla 12. sıraya geriledi.

SİTESPOR 3 PUANI TEK GOLLE ALDI

Haftanın bir diğer karşılaşması Sitespor ile Malkara Belediyespor arasında oynandı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Sitespor Mert Arslanalp’in ayağından bulduğu golle 1 – 0 kazanarak puanını 16’ya yükseltti ve 5. sıradaki yerini korudu. Sitespor deplasmanından puansız dönen Malkara Belediyespor ise haftayı 16 puanla averaj farkıyla Sitespor’un bir basamak üstünde 4. sırada tamamladı.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ SPOR RAHAT KAZANDI

Haftanın son karşılaşması Çorlu Gençlerbirliği Spor ile Şarköy Spor arasındaydı. Çorlu General Basri Baran Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Çorlu Gençlerbirliği Spor 3 – 0 kazanarak puanını 19’a yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Şarköy Spor 8 puanla 9’uncu sırada kalırken Çorlu temsilcinin gollerini Şafak Törin (2) ve Ogün kaydetti.

1461 KARADENİZ SPOR BAY GEÇTİ

Sürprizin yaşanmadığı haftayı 8. sıradaki 10 puanlı 1461 Karadeniz Spor BAY geçti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.