Tekirdağspor altın değerinde ki 2 puanı Velimeşe’de bıraktı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta 20. Hafta mücadeleleri oynanan 6 karşılaşma ile sona erdi. Haftanın önemli maçlarından Velimeşespor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Velimeşe stadında oynanan karşılaşmada temsilcilerimiz birbirleriyle yenişemedi

Tekirdağspor altın değerinde ki 2 puanı Velimeşe’de bıraktı
06 Mart 2015 Cuma 18:13

 GOLSÜZ EŞİTLİKLE AYRILDILAR

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Velimeşespor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki ekipte pozisyona girmekte zorlandı. Buldukları pozisyonları gole çeviremeyen her iki ekipte ilk yarıyı 0-0’lık skorla kapatırken, mücadelenin ikinci yarısı da bol pozisyonla geçti. Yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyen her iki temsilcimizde sahadan golsüz eşitlikle ayrıldılar.

TEKİRDAĞSPOR ZİRVE YARIŞINDA YARA ALDI

BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor zirve yarışında 2 puanı Velimeşe’de bırakırken, büyük yara aldı. Liderin 4 puan gerisinde zirveyi takip eden Sarı-Siyahlı ekibin ligde 11 galibiyeti, 3 beraberliği ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Diğer temsilcimiz Velimeşespor ise sahasında kimseye 3 puan zevkini tattırmıyor. Temsilcimiz 29 puanda bulunurken, ligde de 5. sırada yer alıyor. Bir diğer BAL Ligi ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor ise sahasında Kozlu Belediyespor’u konuk etti. İlk yarıya hızlı başlayan Büyükçekmece Belediyespor üst üste ataklarla rakip yarı sahada varlığını hissetirdi. Mücadelenin ilk yarısında Kaan’ın ayağından bulduğu gol ile öne geçen Büyükçekmece Belediyespor ilk yarıyı önde kapattı.

BÜYÜKÇEKMECE GALİBİYETLE AYRILDI

İkinci yarıda üstün bir şekilde oyunu götüren ve savunmasında boşluk vermeyen Büyükçekmece Belediyespor 90 dakika sonunda sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Aldığı galibiyetle puanını 28 yükselten Büyükçekmece Belediyespor’un Lig’de 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 6. sırada yer alıyor. 20. Haftasının bir diğer karşılaşması Babaeskispor ile Erokspor arasında oynandı. Mücadelede ilk 45 dakika çok tutuk geçerken, ev sahibi ekip Babaeskispor ender bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Her iki ekipte ilk 45 dakikada gol bulamayınca soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle girdiler. İkinci 45 dakikada ise Babaeskispor daha organize ataklar geliştirerek gol arayışına girdi. Maçın 65. Dakikasında Kamil Çetintaş’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Kırklareli ekibi aynı zamanda oyunun da skorunu tayin etmiş oldu.

DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Aldığı galibiyetle düşme hattından uzaklaşan Babaeskispor derin bir nefes aldı. 20 hafta sonunda 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Babaeskispor 19 puanla 11. sırada bulunuyor. Ligin bir diğer karşılaşması Çınarlıspor ile Anafartalarspor arasında oynandı. Oyunun ilk yarısında son derece etkili oynayan konuk ekip Anafartalar spor ilk bölümlerde pozisyon buldu. Pozisyonların ardından dakikalar 26’yı gösterdiğinde Hakan’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Anafartalarspor, ataklarını sağlı sollu olarak geliştirdi. Mücadele ilk yarı 26. Dakikada atılan gol ile 1-0 sona erdi. İkinci yarıda ise ev sahibi ekip beraberlik şansı için yüklendi. Yakalanan pozisyonları gole çeviremeyen Çınarlıspor beraberlik şansını yitirdi. Anafartalarspor ise önde olmanın verdiği rahatlıkla oyunu tamamlarken, deplasmandan 3 puan alarak evine döndü.

21.HAFTA KARŞILAŞMALARI

Deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 10’na yükselten Anafartalarspor, ligin sonuna demir atmış durumda. 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyeti bulunan Anafartalarspor’un ligden düşmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Bölgesel Amatör Lig’de 21 hafta ise şu maçlarla devam edecek; Çengelköyspor- Ergene Velimeşespor Erokspor-Arnavutköy Belediyespor Keşan Anafartalarspor-Büyükçekmece Belediyespor Kocaelispor-Edirnespor Gençlik Kozlu Belediyespor-Çınarlıspor Tekirdağspor-Babaeskispor. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.